Jump to content

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Featured Replies

Sava centar je 398, ne 397.

• Replies 16.8k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Na liniji 50 ima vozaca iz Bangladesa/Indije i voze jako pristojno.  Ljudi masovno pokusavaju da ih nesto pitaju: 1) jedna baba - gde se silazi za Medakovic 2 2) jedan alkos - majstore

• Najverovatnije ih neće biti ni kada se završi komplet pruga jer SrbVoz nema na raspolaganju putničke vagone za obavljanje prevoza. Elektromotororne garniture ne mogu da se koriste u ove svrhe na celom

Posted Images

Cak ih je i vozac autobusa psovao danas.
Pa vozači bi i trebalo da pizde, ne znam samo da li su dužni da ispoštuju šihtu ili radno vreme. Ako je ovo prvo onda ih i oni mrze za sve pare.

I kod. 5 solitera ih nije bilo oko10hПослато са RACERII користећи Тапаток 2

na studiju b na jutarnjim vestima kažu da se stanje poboljšava.

Onda mora da je tako. Sto bi lagali?

na studiju b na jutarnjim vestima kažu da se stanje poboljšava.
I kod. 5 solitera ih nije bilo oko10h
Poboljšava se stanje, slažem se, to verovatno ima veze sa ovim odsustvom kontrolora gore na Banjici.
Sava centar je 398, ne 397.
nije 397 je sava centar
nije 397 je sava centar
Ok. Znam da su u jednom smeru sve stanice ili parne ili neparne.

Ako, sta hvali, pesacenje je zdravo. Kada bi od 200 ljudi u autobusu 5 odlucilo da proseta, jos 5 da vozi bicikl, a preostalih 190 kupilo kola, bio bi resen problem gradskog prevoza.

Možda su zbog ovog pešačenja jutros odustali od kontrolnog punkta kod 5 solitera. Baš sam razmišljao da primenim sličnu taktiku izbegavanja maltretmana. Do stanice u Paunovoj i do stanice kod bazena ima otprilike par minuta šetnje po prijatnom letnjem jutru. #365lsd :wub:

Možda su zbog ovog pešačenja jutros odustali od kontrolnog punkta kod 5 solitera. Baš sam razmišljao da primenim sličnu taktiku izbegavanja maltretmana. Do stanice u Paunovoj i do stanice kod bazena ima otprilike par minuta šetnje po prijatnom letnjem jutru. #365lsd :wub:
brrr, sad si me podsetio na februarski petak kad je počelo ono ledeno doba. 94ka je od VMA do 5 solitera putovala sat i 40 minuta. od glavne pošte trolom do vma, pa tu na 94 do kanarevog brda - 3 sata vožnje. :Hail:angry.gif
brrr, sad si me podsetio na februarski petak kad je počelo ono ledeno doba. 94ka je od VMA do 5 solitera putovala sat i 40 minuta. od glavne pošte trolom do vma, pa tu na 94 do kanarevog brda - 3 sata vožnje. :Hail:angry.gif
komšija :D

Mirijevo - Glavna z. stanica 2:30h, malo autobusom, malo kroz sneg, pa opet malo autobusom...To su bili dani.

komšija :D
bivši, sad sam karaburma mali greben... ;)