Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted (edited)

ThermalBug: Kako ono kažu, "follow the money"...Brat sestre svastikine snaje je u marketing firmi, a sestra bratove jetrve je u gsp-u (ovo je samo slikovito, pre će biti da su ortaci iz stranke). I onda se dogovore da je ključno izreklamirati BusPlus (najjaći bus na svetu) da bi se narod privikao (jer je strašljiv oko novotarija) :lol:

Edited by S.L.
Posted
A što se zona tiče, to je i bilo očekivano, pošto nisu mogli da smisle sistem kako da se "realno" naplaćuje prevoz ljudi iz druge zone (nikad se ne zna hoće li se voziti unutar zone ili "zagaziti" u prvu).A uz to, verovatno će markice otići bar na 3.000. Tako će "zaokružiti" "obećanje" da neće poskupljivati prevoz zbog uvođenja BusPlus sistema.Biće para ko šaše.
Wow, pojeftiniće nama iz drugog razreda za 200 dindži? :D
Posted
@ kelt. dete! jel ti to mene navodish na kriminal, sunac li ti maloletan? ^_^
Optužićemo studente (i tako si priznala da ih ne voliš :P )
Posted
Kako ono kažu, "follow the money"...Brat sestre svastikine snaje je u marketing firmi, a sestra bratove jetrve je u gsp-u (ovo je samo slikovito, pre će biti da su ortaci iz stranke). I onda se dogovore da je ključno izreklamirati BusPlus (najjaći bus na svetu) da bi se narod privikao (jer je strašljiv oko novotarija) :lol:
pa znam, al glupo je skoro ko kad je dinkic reklamirao novi dinar ^_^
Posted (edited)

Pa jeste, al dok time pune džep, reklamiraće i pranje ruku...edit: mislim, i čola daje disk uz prašak :D

Edited by S.L.
Posted
Inace danas kad sam se vozio u busu od centra do NBG i usla je kontrolorka, oni koji su imali karte opusteno su kucali karte tek kad je ova dosla do njih, a masa ih je samo okretala glavu...I ono sto me je iznenadilo je kada je krenulo masovno izlazenje kod starog merkatora svi koji su kucali kartu i izlazili su ili stavili kartu u cni prorez ili kacili na rukohvate.Izbrojao sam jedno dvadesetak karata na raznim mestima u busu...
Samo oprezno. Kod nas s ove strane mora, idu sa komunalcima, pa su ovih dana svlačili poneke koji neće da sidju ili gledaju u nebo. Ništa agresivno, samo pitaju par puta, "silaziš?" i mahne bouncerima da odrade svoj deo posla.
Posted

ah, da, i te stanice sa po 12 (dvanaest) uniformisanih komunalnih policajaca na svakoj, koji se smaraju chekajuci da im se pojavi posao... nisam sigurna da mi se svidja takva organizacija grada... :ph34r:

Posted

Ma meni je to sa izlaženjem jos i jasno, ali to da ljude uopste nije nimalo blam da se ustremljuju na aparate da otkucaju kartu, vidi se da su svi u fazonu "pa dobro na 10 vožnji jedna karta isplati se"...Izgleda mi da je vec za mnogo ljudi redovno plaćanje nepotreban luksuz...

Posted

Mozda je za neke ljude to nedostizan luksuz.Sent from my cigla using Tapatalk

Posted

Beogradjani, koji je najbrzi nacin da se gradskim prevozom ili prevozima stigne iz okoline Batutove do Pancevackog mosta/do Krnjace?

Posted

Imash ovde lepo da izaberesh odakle idesh dokle idesh i on ti kazhe koji prevoz da koristishPlanPlus

Posted (edited)

udario odmah reply, nisam video da ti je Mercuzzio već napisao

Edited by Garnirung
Posted (edited)

Je l' neko podnosio online zahtev za BusPlus?edit: sada vidim da više nema te opcije.

Edited by cika tale
Posted

E to sa prodajnim mestima je svinjarija tek...Ja ratujem sa kevom koja je dobrano u penziji i hoće da ide da izvadi propusnicu ali svugde su takve gužve da stvarno ne mogu da joj doyvolim da ide da čeka na ulici ko mazga...