MancMellow Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 (edited) Nemoj pogrešno da me shvatiš, nit imam nešto protiv, nit bi se plašio da sam u tako nečem učestvujem, ali mislim da tako nešto ovde ne bi, iz raznih razloga, dovelo do željenih rezultata. Jednostavno smatram da politička akcija u smeru liberalizacije privrede nema kvalitetnu alternativu. To, i razbijanje mitova koji se instrumentalizuju u cilju anesteziranja javnog mnenja dok se odvija pljačka. E tu bih već bio korisniji...a možda i budem, videćemo... Edited November 5, 2011 by MancMellow
Frank Pembleton Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 to vise ne postoji. sistem kontrole danas je osetno opasniji nego u milosevicevo vreme. on je bio ozbiljan amater u poredjenju sa ovim sto danas imamo. nacin na koji su nekadasnje perjanice "normalnog" novinarstva disciplinovane je zastrasujuci.Zaista jeste zastrasujuce.Nekad kad krenem u glavi da redjam stvari debelo se izbedacim...No to je van naslova na ovom topic-u
Lezilebovich Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 U čemu je prednost pojedinačnog otvaranja svakih vrata u odnosu na to kada šofer otvori sva vrata odjednom ? Pre neki dan sam se prvi put vozio novim tramvajem i nervira me ta sporost otvaranja vrata na stanicama.
Lezilebovich Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 (edited) To je feature, a ne bug. :Dradiš dosta sa Microsoftom :D Edited November 5, 2011 by Lezilebovich
Zabalujev Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Hehe, pa Windows na poslu, Outlook gotivim, sa Ofisom se ne snalazim od kad su sklonili normalne menije, ali sam sam krivac za nebrojene fičere iskovane u slobodnom softveru :D Inače, nemam pojma, baš čudno rešenje za ta vrata. Valjda Španci mogu da flešuju šta treba. Ali sumnjam da će neko da se cima. Za naš prevoz je prioritet da mogu ljudi da se uguraju unutra.
Frank Pembleton Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 U čemu je prednost pojedinačnog otvaranja svakih vrata u odnosu na to kada šofer otvori sva vrata odjednom ? Pre neki dan sam se prvi put vozio novim tramvajem i nervira me ta sporost otvaranja vrata na stanicama.Cekaj to je ona fora da treba da pritisnes dugme kao kod zelene podmornice?Pa to je za zemlje gde ima par putnika po stanici..
Skyhighatrist Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 troll on sa Ofisom se ne snalazim od kad su sklonili normalne menije Office 2003 Menus Back to 2010troll off
Greek Freak Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Pa da, nakupe malo poena pred izbore, a onda dignu cenu za prvu (i jedinu) zonu i kolektivno nas oderu. Sky is the limit :D
Delija67 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Kako je prosao tehnicki pregled? Jel su sva vozila ispravnija nego ikad?
Recommended Posts