Аврам Гојић Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Aj tebi cu objasnim... dvolitarske flase u Americi trose samo alkosi beskucnici jer su lakse za hendlovanje nego 6 pack. Plus se u dvolitarske pakuje samo najgore od najgoreg piva upravo zato sto ih kupuje hardcore ekipa Tako sam i mislio :) znam za to nego mi simpaticno da neko od brlje pravi koncept zurku, u moje vreme samo se brlja i pila.
Singer Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Cool, ja nisam vredan objašnjenja. Lepo.Ja ću ti uvek objasnim no ne pitaš! :hug:
boshoku Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 dvolitarske flase u Americi trose samo alkosi beskucnici jer su lakse za hendlovanje nego 6 pack. Plus se u dvolitarske pakuje samo najgore od najgoreg piva upravo zato sto ih kupuje hardcore ekipa i u srbiji, no, ja ne marim za etiketiranje - popih za svog vakta, 17 cistjerni dvolitarki, i još ću da li je to kvalitetno pivo? svakako da nije, al nisam ni ja kvalitetan čovek ;)
wall Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Ja ću ti uvek objasnim no ne pitaš! :hug: Fala bate. :(
hoffnung Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Ma jeste, u tvoj vreme bile dvolitarke piva... Nije bila ni izmišljena pet ambalaža. Ne, ali da ih je bilo kupovali bi ih. Ovako smo morali da kupujemo povratne glinene vrceve sa pivom i placamo ih bronzanim novcicima. :D
ljuttko Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Jedno pravo lepo hipster devojče sam danas spazila. Hajd retro bicikl i neke kao pidžamica pantalone ali na plus 30 je na golo telo imala obučen štrikani vuneni prsluk , potpuno iste vrste kao što moja keva u dokonom vremenu sad plete od 3 puta preparanih džempera , slažući boje i motive kako joj koje klupko dodje pod ruku. Unuke je snabdela da im ne zebu krsta za narednih nekoliko godina, mene jer više ne rastem verovatno do kraja života . Ako neko zna gde je pijaca na kojoj se hipsteri snabdevaju ovim odevnim predmetima da odem i ponudim moju kolekciju :D
Caligula Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Ako neko zna gde je pijaca na kojoj se hipsteri snabdevaju ovim odevnim predmetima da odem i ponudim moju kolekciju :D Kada se budes provozala u Bentliju za mesec/dva, osmeh ce ti biti jos veci
ljuttko Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Kada se budes provozala u Bentliju za mesec/dva, osmeh ce ti biti jos veci Šta je ovo , nisam u materiji. Meni bi za osmeh valjao i sasvim mali keš ;)
ljakse Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Ako imaš krš matore fotoaparate i pisaće mašine, nema potrebe da se cimaš do buvljaka da bi bila bogata, dovoljno je da okačiš na forum, jedan vremešni hipster će da ti nagrne
ljuttko Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Ako imaš krš matore fotoaparate i pisaće mašine, nema potrebe da se cimaš do buvljaka da bi bila bogata, dovoljno je da okačiš na forum, jedan vremešni hipster će da ti nagrne Smena 8 , komada 2 , jedna sigurno i radi Al to je za male amatere a ne za profije ko što je taj vremešni :) . Pisaće mašine volim i ja I još neki starinski djubar
ToniAdams Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 taj rad, prica se da je namerno bacio daljinac kroz prozor da bi plazma tv zamenio crnobelim gorenjem
ljuttko Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Mogla bi da mu uvalim mali crnobeli ei niš tv. Radi. Ide uz njega štap od metar i kusur kao daljinski -_-
Venom Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 taj rad, prica se da je namerno bacio daljinac kroz prozor da bi plazma tv zamenio crnobelim gorenjem Al nije nasao gorenje osim u boji, pa je morao u Savamalu da popravi daljinac. Tamo je servis.
Recommended Posts