ToniAdams Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 smejte se smejte cetnici, kad mene i sermana mlade hipsterke krenu da zasipaju AA size brushalterima, bice vam do smeha <_<
dig_chohano Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Mogli bi i o ovome da razmislite, samo TFT zamenite nekim katodnim čudovištem da bi bilo halal-hipsterski.
ToniAdams Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 ih vido vec to u zvezdarskoj sumi, neki sa takog cuda pustali mjuzu a kabel razvukli iz obliznjeg doma il tako neke zgrade.
rajka Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Yvan rodic, sa y. e, to je hipsterski. a hipsterska smrt za ovog sa cincilom oko vrata. a i pusi <_<
dig_chohano Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Rajka, koliko god da je ovo topik koji dozvoljava pošalice, mislim da nije u redu da tako govoriš o čoveku sa fotografije. Samo zahvaljujući ljudskoj navici (i prefinjenom ukusu, dodao bih) činčile vekovima žive u toplom, dobro hranjene i, na koncu, bivaju humano pogubljene. U suprotnom bi delile sudbinu ostalih glodara, koje domaćini sa pravom buraze vilama ili zatuku lopatom, jer se jedino tako sa štetočinama može izaći na kraj. Pušenje je, pak, odraz njegove sofisticiranosti a takođe i jedno od njegovih osnovnih ljudskih prava. Da ne pričam koliko bi tek miliona ljudi ostalo bez posla i prihoda (u nekim slučajevima i čitave države ili regioni, te bi ih onda svakako bilo opravdano uništiti zbog njihove beskorisnosti) kada bi ovakvi antipušački neofašistički stavovi nadvladali razum. Verujem da ti je jasno da ovde postoji više osnova po kojima je opravdano reportovati tvoj post moderaciji.
prima Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Mislio sam da taj hipster fazon i nije puno zastupljen kod nas. Igrom slučaja, iscimao me ortak da odemo do nekog lokala gde smo naleteli na jedno milion hipstera. Ne mogu da opišem to iznenađenje, kao da sam se našao na tuđem FB profilu, ali uživo Tako da, ako autora zaista zanima sav taj hipsteraj, guglaj "kc grad" pa svrati tamo, blizu je železničke...i ja sam jednom tako u kc gradu mislila kako je tamo raj za pedere a ono bilo gej zurka vecesmejte se smejte cetnici, kad mene i sermana mlade hipsterke krenu da zasipaju AA size brushalterima, bice vam do smeha <_<shtrikanim? ushtirkanim?
Milogled Bluff Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 i ja sam jednom tako u kc gradu mislila kako je tamo raj za pedere a ono bilo gej zurka veceMislis ono kada je svirao Junizn?
Caligula Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 (edited) daj sta dasOvo u quote-uzasluzuje da se prijavi barem po dva osnova moderaciji <_< tuzan link na oblik represije protiv hipsterluka.Ono sto me cudi kao wanabe sociologa je neverovatan intenzitet hajke na hipstere koji su u sustini tolerantni, bezopasni i sjebani. Edited March 18, 2011 by CowBoy
ToniAdams Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 pa jel vidis sta nam rade.mi hipsteri smo bogumili 21. veka <_<
rajka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Rajka, koliko god da je ovo topik koji dozvoljava pošalice, mislim da nije u redu da tako govoriš o čoveku sa fotografije. Samo zahvaljujući ljudskoj navici (i prefinjenom ukusu, dodao bih) činčile vekovima žive u toplom, dobro hranjene i, na koncu, bivaju humano pogubljene. U suprotnom bi delile sudbinu ostalih glodara, koje domaćini sa pravom buraze vilama ili zatuku lopatom, jer se jedino tako sa štetočinama može izaći na kraj. Pušenje je, pak, odraz njegove sofisticiranosti a takođe i jedno od njegovih osnovnih ljudskih prava. Da ne pričam koliko bi tek miliona ljudi ostalo bez posla i prihoda (u nekim slučajevima i čitave države ili regioni, te bi ih onda svakako bilo opravdano uništiti zbog njihove beskorisnosti) kada bi ovakvi antipušački neofašistički stavovi nadvladali razum. Verujem da ti je jasno da ovde postoji više osnova po kojima je opravdano reportovati tvoj post moderaciji.jeste, u pravi. sada sam razmislila o svojem ponasanju i idem u svoju sobu, da budem u kazni. takodje, prihvaticu svaku odluku pravedne moderacije. mislim da sva ona negativna osecanja, koja sam dozvolila sebi na ovom topiku (koja mozda lice na posalice, ali kriju u sebi bol) zapravo dolaze od toga sto zavidim svakom pravom hipsteru, pogotovo ako ima x,y ili q u imenu; jer i sama zudim za takvim priznanjima.
najgori Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 dijalog iz epizode community:Have you been out allnight with those hipsters?Hipsters?That pack of old people thathang out in the cafeteria.People call them hipsters 'causethey all have hip replacements. :) ...ne pratim temu redovno, pa ako je bilo, izvinjavam se.
prima Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Mislis ono kada je svirao Junizn?haha ,nije, ovo stvarno bilo organizovano okupljanje ali je delovalo neodoljivo spontano...daj sta dassamo da je AA nudge nudge
Recommended Posts