Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted

Neverovatno da je već prošlo 10 godina od ove majstorije. Verovatno najbolji gol koji sam video u realnom vremenu, a možda i uopšte.

• +1 2
Posted

Ide fotka koju zbog prevelike seksnosti možda budem stavio i na neki opći topic na SP PDF-u jer ovo i jest iz Katara.

Spoiler

img_1_1669152193291.thumb.jpg.9e61eff550220ab2f539aefaa7a252be.jpg

• +1 7
Posted

Krenuće mi suze na oči jer je prvi reakciju na ovakav biser iz prošlosti stavio neko s nickom @arheolog1981 :cry:

• +1 1
Posted

Bati nema za patike, nije čudo što je snimio reklamu za Soccer

• +1 1
  • Haha 1
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Brate imas 100 miliona i odes u jebenu pustinju da igras za jos 10, pa koje si ti govno govnasto.

Ne volim ga jer je otisao iz Junajteda u jbn Real, ne volim ga sto je diva, ne volim ga sto je niko niko kao ja, ne volim ga sto se posle dobijene utakmice pokunji jer nije on dao gol, ne volim ga sto smatra da je ok da se duri jer je u 37. god na klupi u ozbiljnom takmicenju.. ne volim ga. Ipak, odajem mu priznanje sto je u 376. god dosao u najzahtjevniju ligu i pokidao u toj sezoni. Do Junajteda je sto su igru formirali oko njega, pa ispusili standardno, ali on je dao 20+ golova. Tad sam mislio da je odluceno ko je bolji, on ili Mesi. Mesi je na SP ipak pokazao ko je zaista bolji, a ovaj govnar nek se sad udavi u parama i pijesku. Picka.

• +1 1
Posted

Mislim da je otisao da igra za 100 a ne za 10.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

Posted

Ajde to i nekako, al spočitavati mu "jebenu pustinju", a čovek pre toga otišao u jebeni Mančester.