MocaVukotic Posted November 1, 2022 Posted November 1, 2022 Samo za naseg drugara meazzu Morao sam malo da se pohvalim, 500 kinti na limundu 4
Meazza Posted November 1, 2022 Posted November 1, 2022 Jaaooo, kakav find Koliko volim tu legendu od igraca!
bags Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 On 30.10.2022. at 4:26, Mindaugas Žukauskas said: Zaboravio sam kakva je ovo igračina bila. I kakva dva istorijska gola u jednom dvomeču Jesu njega zvali Vaska, ostalo mi negde u malom mozgu iz Tempa?
Mindaugas Žukauskas Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 47 minutes ago, bags said: Jesu njega zvali Vaska, ostalo mi negde u malom mozgu iz Tempa? Da, da, Piojo je vaška na njinom 1
Meazza Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 Obojica sa 34 godine, za Mesija se trazi osma zlatna lopta, a za Zlatana se pisalo kako daje golove u farmerskoj ligi. 2
Mindaugas Žukauskas Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 Nema svako atletiku da u 34.godini igra na vrhunskom nivou kao Zlatan, tho
Meazza Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 Samo se poredi tretman ova dva igraca u medijima i medju fanovima.
189- Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 zasto si iznenadjen da egomanijak koji je pravio sranja u svakom klubu gde je igrao ima losiji tretman od najboljeg igraca u istoriji 2 1
levi Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 al su ispeglali Zlatanovu sliku, a Mesiju stavili opozicioni filter iz srpskog telegrafa 5
copkillah Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 U principu, ovo najviše pogađa fanove Kristijana Ronalda, koliko vidim. Plus, Mesi igra pored dvojice ozbiljnih golgetera, Mbapea i Nejmara, a Zlatan je imao Kavanija kao jedinu kokurenciju za golove. Ali priča o Zlatnoj lopti je svakako preterana.
Meazza Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 12 minutes ago, copkillah said: Plus, Mesi igra pored dvojice ozbiljnih golgetera, Mbapea i Nejmara, a Zlatan je imao Kavanija kao jedinu kokurenciju za golove. Ali priča o Zlatnoj lopti je svakako preterana. Ali Ligue 1 je ista onakva kakva je bila za vreme Ibre, samo sad odjednom nije farmerska liga. A zapravo je sad jos vise nekompetitivna jer je razlika izmedju PSG i ostalih porasla. 1
Meazza Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 27 minutes ago, 189- said: zasto si iznenadjen da egomanijak koji je pravio sranja u svakom klubu gde je igrao ima losiji tretman od najboljeg igraca u istoriji Nije ni Mesi cvecka i pravio je probleme trenerima. Razlika u tretmanu nije zbog toga, a sve i da jeste i dalje nije fer.
Recommended Posts