Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fudbalska kupusara

Featured Replies

• Replies 6.4k
  • Views 514k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

• Moram da napisem kratak post o lokalnom klubu. Zasluzili su nakon izbacivanja Austrije Bec iz kupa.   Imam tu cast da zivim odmah pored najstarijeg fudbalskog stadiona u Austriji i verovatno

Posted Images

:wub:

Kako je čovjek tukao po lopti, jebote. Volio bih vidjeti brzinu kod ovog zadnjeg šuta.

On 25.9.2022. at 20:46, ArleKino said:

Kako je čovjek tukao po lopti, jebote. Volio bih vidjeti brzinu kod ovog zadnjeg šuta.

Pokušavam da uporedim sa modernim fudbalom, i retko ko mlatara po lopti ovako krvnički. Ustvari, mučim se i da pronađem makar jedno ime. Da li je pod uticajem Žuninja veliki deo igrača usvojio tu knuckleball tehniku udarca, ili jednostavno sa modernim loptama i nema efekta mlatiti je kao Batistuta?

Svojenozno covek zavrsio Lemanovu karijeru u Italiji :fantom:

Meni je u secanju da je Bobo Vieri isto ovako tukao ko besan, doduse u slicnom periodu su igrali

Adriano je zuvo ko konj isto

Ali je Batistuta ogroman gotivac, secam se Rominog skudeta - Nakata, Montela i Batistuta vs. Djubrentus :ziga: Nervirao me Toti jer je smradina, ali ovu trojicu sam obozavao

Secam se da mu je u Fiorentini uvek Rui Costa malo gurnuo slobodnjak pa ovaj opal, nije tukao stacioniranu loptu

+ naravno i Pajser Narkoman je isto zatezao konjski 

Edited by Plajvi

Bobo je imao solidnu prangiju, ali ne na nivou Batigola. On je zato imao topuz u glavi, bukvalno je slao rukometne udarce ka golu.

Adriano je i meni prva asocijacija za top u nogama. 

I švedski nosonja ume da je zategne silnički.

17 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Pokušavam da uporedim sa modernim fudbalom, i retko ko mlatara po lopti ovako krvnički. Ustvari, mučim se i da pronađem makar jedno ime.

Mislim da je to i do toga što su lopte drugačije i da se igrači plaše ozljeda. Plasiranje šuteva, kifle, rijetkost je vidjeti da neko zažmiri i puca (Bale 2012-13).

Adriano je tukao 140 na sat neke slobodnjake i generalno tukao ljevicom k'o da ne postoji sutra.

Batistutin parnjak je bio Alan Shearer. Mlatne desnom nogom, probije golmana, a onda digne desnicu u zrak, meat'n'potato od proslave gola.

Od novijih, Ibrahimović. Ima onaj gol Feneru u Ligi prvaka za Inter kad iz mjesta šalje šut za koji bi svakom drugom trebao zalet. 

Od Arsenalovih novijih Podolski, ima gol Galatasarayu u Ligi prvaka koji ni u real timeu nije dobio dovoljno prajzovanja™ jer je Ramsey uhvatio volej svih voleja na istoj utakmici.

Kane je još i najbliži tome mada su mu većina golova više (mali, ali) tehničari.

16 hours ago, goofs said:

Svojenozno covek zavrsio Lemanovu karijeru u Italiji :fantom:

Meni je u secanju da je Bobo Vieri isto ovako tukao ko besan, doduse u slicnom periodu su igrali

Bobo je bio više za glavudžu, jak k'o crna zemlja.

Taj zvuk kad ju je opizdio :ziga:

I onaj Ronny levi bek Sportinga je sivonja bio, Roberto Karlos naravno, zuvao je i on punom ponekad, nije sve spoljara 

Tezak li je fudbalski kruh...

Umro majci na rođendan

penzionisao se ribery.

On 25.9.2022. at 20:46, ArleKino said:

Pickasti potez Sunes Grejema. Ovo je inace mec kupa sampiona izmedju Rangersa i Steaue tamo neke 87/88 godine. Zuta karta LOL.

Edited by Zico