Jump to content

Fudbalska kupusara

Featured Replies

Citam o aferi Sosa, Njemacka, Hrvatska.

Naime Njemacki fudbalski savez je zelio da Sosa igra za njih (mama mu je rodjena u Njemackoj). Igrac je prihvatio i dobio drzavljanstvo. Ipal na kraju se ispostavilo da on ne moze da nastupi za njemce po novom UEFA pravilu jer je morao da ima njemacko drzavljanstvo prije nastupa za mladu hr remrezentaciju.

Sve je palo u vodu sto je potvrdio i njemacki savez.

E sada spanci kada su vidjeli kako to rade njemci su odma dali drzavljanstvo Aymeric Laportu i on je prihvatio da nastupi za njih. Izgleda da nisu pratili pricu do kraja. 

• Replies 6.1k
  • Views 479.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

• Moram da napisem kratak post o lokalnom klubu. Zasluzili su nakon izbacivanja Austrije Bec iz kupa.   Imam tu cast da zivim odmah pored najstarijeg fudbalskog stadiona u Austriji i verovatno

Posted Images

On 11. 5. 2021. at 18:58, borris_ said:

Citam o aferi Sosa, Njemacka, Hrvatska.

Naime Njemacki fudbalski savez je zelio da Sosa igra za njih (mama mu je rodjena u Njemackoj). Igrac je prihvatio i dobio drzavljanstvo. Ipal na kraju se ispostavilo da on ne moze da nastupi za njemce po novom UEFA pravilu jer je morao da ima njemacko drzavljanstvo prije nastupa za mladu hr remrezentaciju.

Sve je palo u vodu sto je potvrdio i njemacki savez.

E sada spanci kada su vidjeli kako to rade njemci su odma dali drzavljanstvo Aymeric Laportu i on je prihvatio da nastupi za njih. Izgleda da nisu pratili pricu do kraja. 

Kako Laport već nema državljanstvo Španije? Igrao je 7-8 godina tamo, mislio sam da je to formalnost pogotovo kad neko već ima EU pasoš...

Ziva ga izmislio, fala mu nije kaz'o. On ostaje ovde, svi ostali cete u Ivangrad!

Btw, imao jedan prodor isti k'o onaj u Drezdenu, samo nije dao gol, sve ovo je i u Zvezdi radio. :hail:

Edited by Plajvi

Obnavljajte Netflixe

Ja sam znao devetku, ali nisam znao hrvatskog stopera i takodje trojku (mislim da se ipak ne bih setio).

kod hrvatskog stopera mi najvise pomogla russija i boje u zvezdici.

Mnogo dobar kviz, prvi pokusaj mi je sve bilo pretesko i isteklo mi vreme na 8om koraku, tek pri kraju sam video da dole pise pozicija i period kad su igrali :isuse: sa tim pogodih iz drugog pokusaja sve osim Hrvata, izredjao sve koje sam znao ikada da su igrali u pozadini tamo, ali dzaba. 

Neki su bas originalni, a neki mnogo zajebani, posebno sa cirkularnim karijerama, ne znas odakle pocinje.

To, ne znas odakle pocinje. Dok to nadjem ode dosta sekundi.

19/20, fenomenalan kviz. 

Reveal hidden contents

Edited by Plajvi

On 20. 5. 2021. at 6:26, goofs said:

Obnavljajte Netflixe

Steta, Milos Bikovic ima bas tu facu da odglumi Badja. 

On 20. 5. 2021. at 13:56, 189- said:

https://www.sporcle.com/games/sixte105/football-players-mapped-out?playlist=football-players-mapped-out&creator=sixte105&pid=1Ze9fc73W

jedan zanimljiv kvizic.

nisam znao 3. i 9. da je ostalo malo vise vremena 3. bih se setio, 9. nema sanse.

19/20 isto kao i Plajvi, tog Engleza uopšte ne pamtim...

Reveal hidden contents

On 20. 5. 2021. at 16:52, Mindaugas Žukauskas said:

19/20 isto kao i Plajvi, tog Engleza uopšte ne pamtim...

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents