Tsai Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 dvadeseti vek sve brze i brze nestaje. bas me je spucalo ovo 7
Peter Fan Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 1 minute ago, harper said: Ja ga video uzivo, digao je i mene zajedno sa 90 hiljada ljudi. Pogledaj klip i poslusaj aplauz koji je dobio za ovo. To mi je najdrazi trenutak u fudbalu, bledo secanje kad se u Srbiji na stadion dolazilo sa srcem punim fudbala i ljubavi za majstore, nevezano za to za koga igraju, a ne da se mrzi, rusi i pali. I njegov odgovor kad je cuo taj aplauz, prvo neverica a onda prilazak korner zastavici izmedju severne i istocne tribine i otpozdrav aplauzom. Nikad niko u Srbiji nije bio blizi Bogu nego nas 90.000 koji smo ga gledali kako sara svojih Deset zapovesti po terenu Marakane. Lijepo napisano. Ima u ovom dokumentaracu dio kad objasnjava zasto se bio poistovijetio sa Napolitancima i kako je rasizam u sjevernoj Italiji uticao na to. Mislim da je i u Spaniji bilo slicno, pa se iznenadio takvom reakcijom.
johan nagel Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Највећи у сваком смислу... Почивај у миру легендо.
radnik Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Najveci sto sam ja gledao. Prerano. Neka pociva u miru.
Mercuzzio Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Ono što je pank za muziku to je bio Maradona za fudbal.
Ras Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 (edited) Prvi put sam gledao Maradonu na svetskom prvenstvu u Španiji. Ima dostupnih snimaka i na YT Argentine protiv Brazila na tom prvenstvu, koja je odlučivala o prolazu dalje iz grupe, gde se vidi kako je taj klinac igrao. Brazilci su o toj utakmici govorili, ako se dobro sećam (FIFA serijal o reprezentacijama koje su obeležile pojedine periode, Brazil 1982.) da su igrali protiv reprezentacije koju su i oni voleli da gledaju. No, na toj je utakmici Maradona udario Zika i bio je isključen. Dešavanja između zvezdanog sjaja i prašine za mene će ostati paradigma njegovog života. Edited November 25, 2020 by Ras
Meazza Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 (edited) Zbogom Maradona Sta reci Edited November 25, 2020 by Meazza
Ras Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Može valjda neka posebna tema o Maradoni, ne mora nužno da ima RIP u nazivu (čak bih predložio i da se preskoči to RIP)? Neka neko otvori, bzv je da to uradim sa ukupno 3 posta na pdf-u. 1 2
borris_ Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Isti dan, 25 Novembar umro je i George Best samo prije 15 godina. 1
Jumanji Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 On u svakom slucaju zasluzuje mozda posebnu temu, ali ako je nije bilo do sada.... Mislim kada ce opet u njoj da se pise, ali ok.Cudno samo da sport nema RIP, imaju muzika, film...
Meazza Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 4 minutes ago, Ras said: Može valjda neka posebna tema o Maradoni, ne mora nužno da ima RIP u nazivu (čak bih predložio i da se preskoči to RIP)? Neka neko otvori, bzv je da to uradim sa ukupno 3 posta na pdf-u. Otvorio sam :( 1 1
MocaVukotic Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Jbt sta se desava... Umro i papa buba diop
Tsai Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Jel ovo sada rip tema? Kolko sam navijao za Senegal na tom prvenstvu 1
Ratamahatta Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 (edited) Meni cale pricao za Milan '88, doteturali se nekako do penala, i sad ortak i on se pogledaju... Van Basten, Rajkard, Gulit, Maldini, Barezi... Jebote ko od ovih da promasi? Edited December 1, 2020 by Plajvi
Recommended Posts