kralj Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Fizički boli. Najtužniji dan u istoriji sporta što se mene tiče. 1
John Coltrane Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Ostaće mi u sećanju ono driblanje odbrane i onda vraćanje da sam sebi namesti makazice. Nikad ga nisam voleo, ali je bio 1 od najvećih ikada.
mlatko Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Tri dana žalosti u Argentini. Preterano Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
borris_ Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Meni je u sjecanju kada je podigao na noge citavu marakanu 2
panta rhei Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 der beste. moja decacko/tinejdzerska zvezda. sto se mene tice jedina fudbalska zvezda i velikan. trese me jeza i place mi se.
Peter Fan Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Ovo je mislim prvi njegov gol koji sam vidio, ali ako nije uvijek mi je ovo asocijacija kad ga neko spomene: Pocivaj u miru.
April Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Kusta će sad da se pokida od kinteSent from fav toy 1
harper lee Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Oh, jebo te, zar je ova posrana godina morala da odnese i Najveceg. Bog fudbala, covek-tim, za mene licno najveci fudbaler svih vremena. Ne znam ni sta bih napisao na njegov odlazak, osecam se kao da je jedan dobar komad fudbala umro. Onaj najludji, najkapriciozniji, najshashaviji, najkreativniji, najmisteriozniji, najljudskiji deo. El Pibe mrtav. Jebem ti sve, ne mogu da verujem. 1
Peter Fan Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Ko ima HBO, ima veoma dobar dokumentarac sa mnostvom materiajala snimjljenog u Napulju. Prilicno dobro prikazuje trvenje izmedju javne i privatne licnosti: https://m.imdb.com/title/tt5433114/
harper lee Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 (edited) 9 minutes ago, borris_ said: Meni je u sjecanju kada je podigao na noge citavu marakanu 9 minutes ago, Peter Fan said: Ovo je mislim prvi njegov gol koji sam vidio, ali ako nije uvijek mi je ovo asocijacija kad ga neko spomene: Pocivaj u miru. Ja ga video uzivo, digao je i mene zajedno sa 90 hiljada ljudi. Pogledaj klip i poslusaj aplauz koji je dobio za ovo. To mi je najdrazi trenutak u fudbalu, bledo secanje na vreme kad se u Srbiji na stadion dolazilo sa srcem punim fudbala i ljubavi za majstore, nevezano za to za koga igraju, a ne da se mrzi, rusi i pali. I njegov odgovor kad je cuo taj aplauz, prvo neverica a onda prilazak korner zastavici izmedju severne i istocne tribine i otpozdrav aplauzom. Nikad niko u Srbiji nije bio blizi Bogu nego nas 90.000 koji smo ga gledali kako sara svojih Deset zapovesti po terenu Marakane. Edited November 25, 2020 by harper 5
Recommended Posts