MiddleClass Posted May 27, 2020 Posted May 27, 2020 28 minutes ago, copkillah said: Šofro, ti li si? Koji Šofro?
MiddleClass Posted May 27, 2020 Posted May 27, 2020 11 minutes ago, napadaj said: Ma kakvi, on je Milanez Aj sto je milanez no je i cigan pa mu sigurno Bari nije na listi, a ni Brisel.
copkillah Posted May 27, 2020 Posted May 27, 2020 Ja mislim da niko nema traumu od Liverpula kao on, bukvalno će da pohisteriše kad kažeš slovo L [emoji38]
napadaj Posted May 27, 2020 Posted May 27, 2020 Sad mi je pao na pamet Ticijano, zbog opsednutosti Milanom Ali počeo je da afektira u studiju otkako je postao viralan, nije više ovako zanimljiv
Meazza Posted May 27, 2020 Posted May 27, 2020 (edited) Kako cuvaju u finalu CL. Xavi okean slobodnog prostora ispred sebe, Mesi pet metara od najblizeg odbrambenog. Edited May 27, 2020 by Meazza
Бруклинский Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 18 hours ago, ArleKino said: Nestvarna odbrana. Shevi svaka čast, ali najbolji je tad bio Henry pa Ronaldinho. Kako Titi nije dobio nijednu Zlatnu loptu između 2002. i 2006. je čisti zločin protiv fudbala. Henry jeste zasluzio makar jednu Zlatnu loptu, ali ako je neko pokraden za sve sto je ucinio u karijeri, to je Sergio Ramos. Covek je do sada zasluzio minimum tri Zlatne lopte, jedino mi je Ronaldinho bio omiljeniji fudbaler od njega. Pretpostavljam da ce ovo zvucati mozda kontroverzno, ali Ramos je najbolji odbrambeni igrac ikada
Meazza Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 (edited) 2 hours ago, Бруклинский said: Henry jeste zasluzio makar jednu Zlatnu loptu, ali ako je neko pokraden za sve sto je ucinio u karijeri, to je Sergio Ramos. Covek je do sada zasluzio minimum tri Zlatne lopte, jedino mi je Ronaldinho bio omiljeniji fudbaler od njega. Pretpostavljam da ce ovo zvucati mozda kontroverzno, ali Ramos je najbolji odbrambeni igrac ikada Zasto, zbog golova i leadershipa? Znas li da je Fernando Hierro u trenutku kad se oprastao od reprezentacije Spanije bio najbolji golgeter u njenoj istoriji? A za Madrid je dao cak 119 golova. Imao je i ko zna koliko asistencija iz igre. Ramos ima maaalcice previse crvenih kartona za najboljeg odbrambenog. Fenomenalan je u skok igri i fizicki je dominantan, ali tajming njegovog tackle-a nije vrhunski. Edited May 28, 2020 by Meazza
W.F.C. Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 Meni se vise svidja Sevcenkov period od 1999. i polufinala LS sa Dinamom do negde titule na penale s Milanom 2003. Strasan spic je bio, pravi.
MocaVukotic Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 Njegova debitantska sezona u serie a je nesto sto se retko vidja, imao je trenutni impakt i na klub i na ligu.
Recommended Posts