pantelia Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Spoiler Obilic i Metalac Jagodina Jos ja krenuo redom po vecim gradovima (tako npr nabo Kikindu), i cudim se da Paracin i Cuprija nemaju nijedan klub, sve do Nisa
goofs Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 22 hours ago, Plajvi said: Navijao sam za Cesku oduvek su mi bili omiljeni evropljani, a narocito tad kad nisu bili kese kao danas. Kako su okrenuli 'Olandiju u grupi... I onda jebeni srebrni gol. Cesi su tada bili zreli za zlato, i po igri i po formi, mislim da su crkli na utakmici s Grckom i da je zato vrag odno salu. Probao sam ovaj Sporcle za JSL, shvatio da ne znam ni danasnju punu ligu da navedem i ugasio
W.F.C. Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 68/91 od nasih na SP, dakle 2006. imas u timu igrace Junajteda, Intera, Atletika, PSG, Sevilje i Salkea i ti zavrsis kao najgori tim na prvenstvu...
Hamlet Strašni Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 https://www.sporcle.com/games/culverhouse/top-xis-crvena-zvezda-1980s-1990s Da nisam omašio Pericu, imao bih preko 200...
Godfrey Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Pogodjeni timovi Milana sa pocetka '90-ih, ali zato NI JEDAN igrac iz sezone 2012/13. Jedva sam cekao da istekne vreme samo da vidim ko je igrao...taj tim Milana je "najrandom" tim u istoriji fudbala.
189- Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 imas opciju give up. ne moras cekati da istekne vreme.
Zico Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Od 18 nepogodjenih 13 je iz poslednje dve sezone. Secam se Giuntija i Guljiminpjetra ili kako se vec zove, ali ove iz poslednje dve nista, mrak.
Ratamahatta Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 2 hours ago, Hamlet Strašni said: https://www.sporcle.com/games/culverhouse/top-xis-crvena-zvezda-1980s-1990s Da nisam omašio Pericu, imao bih preko 200... 200/220, sahranise me rane osamdesete. 1986-2000 sam pocistio sve. Spoiler https://prnt.sc/s3jprx
Godfrey Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 38 minutes ago, 189- said: imas opciju give up. ne moras cekati da istekne vreme. Aha, ali mi je trebalo vreme da pogadjam ove iz ostalih sezona Nezgodno je sto se nekih igraca setim, ali ko ce ubosti kako se pise "Van Bronkhorst"
ArleKino Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 16 hours ago, goofs said: Cesi su tada bili zreli za zlato, i po igri i po formi, mislim da su crkli na utakmici s Grckom i da je zato vrag odno salu. Ne, nego su sretna grčka govna* dočekala i to da se Nedved, tada jedan od dva najbolja igrača na svijetu i rutinski najbolji na tom prvenstvu, ozlijedi prije kraja prvog poluvremena. * - neko mrzi španske košarkaše kao etalon odvratnosti, meni grčki fudbal uvjerljivo pobjeđuje
goofs Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 e vidis zaboravio sam na to, secam se samo generalnog utiska da su mi bili najbolji na tom EPu. Grcima nemas sta zameriti, grindovali su iz sveg srca i izvukli najbolje od onoga sto su imali. Ne ponovilo se
Zico Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 Luda godina za fudbal ta 2004. godina. Grci uzimaju evropsko, Porto-Monako finale lige sampiona.
W.F.C. Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 Ovaj kviz o Milanu fin uvid u raspadanje kluba. Slazem se da je predzadnji tim najgori.
ArleKino Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 2 hours ago, maharaja said: Katastrofa od godine. Vrlo lako smo mogli da uzmemo Ligu šampiona tad, samo da je makar jedna od onih bombi Rui Koste ušla. Tu smo se svi izmakli Mourinhu sa puta. Milan ispao od Deportiva nakon 4-1 u prvoj (ali hej, bar se nikad poslije Ancelottiju nije desilo da prospe tri gola viška u Ligi prvaka); mi u sezoni Nepobjedivih ispadnemo od Chelsea kojeg smo dobili triput te sezone prije toga, i to jedinim Wengerovim porazom od Ranierija u 16 utakmica; Real i Chelsea gledali ko će grđe ispasti od Monaca; United ispao od Mourinha zahvaljujući nepravilno poništenom golu Uniteda... Teorija zavjere kaže da su se ti senzacionalni trijumfi desili zato što je trebalo pomoći popularnosti EP 2004 u Portugalu i Olimpijade u Atini.
Recommended Posts