ArleKino Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 39 minutes ago, Zli Gli said: Od svih Srba najgori su Hrvati i Arle koji kaci citate od pre 7 miliona godina. Modric nebitan lik i dalje. Pa pofalijo sam te, i sam si rekao da je svjetski megacar. :P
ArleKino Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 5 minutes ago, Jozef K. said: Gde si našao ovu raspravu? Dinamo? Aha. Nevjernici sumLJali u Luku, čast apostolima meni, Lucu i Muslinu.
Jozef K. Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 Aha. Nevjernici sumLJali u Luku, čast apostolima meni, Lucu i Muslinu. Neverovatno. Mislim da je za Luku moglo odmah da se vidi koliko je dobar. Baš onaj vezni koji je na našim prostorima uvek bio cenjen.
Cane Vukic Prebranac Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 На ппп се пљује све eventually, тако да ништа ту није невјероватно. Имао је феноменалну годину, али не бих рекао баш да је најбољи на свијету. Чини ми се да се ФИФА сад пере због ненаграђивања Инијесте и Снајдера. А и мало су се сви заситили Месија и Кристијана.
levi Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 mene stvarno zanima kako izgleda fudbal u glavi čoveka koji gleda utakmicu i ne vidi veličinu Luke Modrića. neki trče levo desno u šarenim majicama, ali šta tu ima zanimljivo ako ne razumeš šta se dešava i ne možeš da uživaš u igri najboljih igrača
ToniAdams Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 47 minutes ago, Meazza said: Modric najbolji na svetu. A ko je, po tvom mišljenju? (Ako ne znaš, zubatac se povukao )
Lord Stef Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 3 hours ago, Lord Stef said: Filipenko kao i uvek covek ispred svog vremena. 1 hour ago, ArleKino said: Aha. Nevjernici sumLJali u Luku, čast apostolima meni, Lucu i Muslinu.
Zico Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 Kad nisu Xavi i Iniesta, lepo sto je Luka dobio.
MocaVukotic Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 teško je zakerati kad imaš iza sebe godinu u kojoj si prvak evrope i finalista mundijala. proglašen je, sve u istoj godini, za igrača LŠ, svetskog prvenstva i na kraju fifa igrača godine, jedini u istoriji fudbala. ja sam prvi da kaže kako nije ni najboji hrvatski igrač (taj se zove ivan), a kamoli svetski, ali nekad to tako ide, afiniteti su u pitanju, milimetri itd... u svakom slučaju velika stvar za luku, čestitke! iskren da budem, gledao sam sve hrvatske mečeve na mundijalu i video sam najviše rakitića, mandžukića i perišića, modrića pamtim po promašenom penalu u nekim produžecima. ne znam, ne volim takve igrače, but it's just me...
Meazza Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 45 minutes ago, ToniAdams said: A ko je, po tvom mišljenju? (Ako ne znaš, zubatac se povukao ) Jel Modric bolji od Grizmana?
Meazza Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 1 hour ago, levi said: mene stvarno zanima kako izgleda fudbal u glavi čoveka koji gleda utakmicu i ne vidi veličinu Luke Modrića. neki trče levo desno u šarenim majicama, ali šta tu ima zanimljivo ako ne razumeš šta se dešava i ne možeš da uživaš u igri najboljih igrača Velicina Luke Modrica.
Recommended Posts