mraki Posted March 15 Posted March 15 (edited) Koliko uopšte plaćaju ti kablovski kanali za ovakve transfere, o kom redu veličina je reč? Sećam se da je onomad odbio neke ozbiljne pare za ostanak na nacionalnoj frekvenciji, pa mu ovo i dodje kao neko iznenadjenje… Jel mu u medjuvremenu pala cena? Edited March 15 by mraki 1
Arkadija Posted March 15 Posted March 15 8 minutes ago, Milosh76 said: Jel ga tovare na tviteru? Daaaaa
SNARC Posted March 15 Posted March 15 Gleda li njega vise iko..nisam skoro cuo da ga iko pominje ili da prica i njegovim gostima.. Za koju godinu ce prodavati tostere i kosilice na nekom teleshop kanalu. 1
msv Posted March 15 Posted March 15 7 minutes ago, Fakundo Sava said: Možda će ići paralelno i na Novoj i na Bljucu Neće Spoiler
msv Posted March 15 Posted March 15 3 minutes ago, SNARC said: Gleda li njega vise iko..nisam skoro cuo da ga iko pominje ili da prica i njegovim gostima.. Za koju godinu ce prodavati tostere i kosilice na nekom teleshop kanalu. Večeras ima Roda Stjuarta 1
vememah Posted March 15 Posted March 15 (edited) Quote Ivanović je za Raskrikavanje rekao da mu je Blic televizija ponudila uslove koje nije mogao da dobije na Novoj S. Konretno – novi format emisije, uz dve koje se već prikazuju. Voditelj nije precizirao o kakvoj emisiji je reč, pošto, kako kaže, ima još dosta vremena do toga s obzirom da je do kraja juna na Novoj S. „Mislim da smo Nova S i ja jedno drugom dali sve što smo imali”, rekao je Ivanović. Dodaje i da mu je novi poslodavac garantovao slobodu, ali na pitanje da li očekuje da će slobodu stvarno i dobiti rekao je da ne zna i da će to morati da vidi na delu u septembru. Takođe, Ivanović kaže i da mu nije jasno zašto svi mediji insistiraju na tome da je on veliki transfer Telekoma, kada samo prelazi „iz luksemburške televizije u švajcarsku”. Glavna izvršna direktorka kompanije United Media Aleksandra Subotić ranije je za Raskrikavanje rekla da je tačno da je sa Ivanovićem raskinuta dalja saradnja i da mu United Media želi sve najbolje u daljem radu. https://raskrikavanje.rs/page.php?id=Ivan-Ivanovic-Blic-TV-mi-daje-vise-prostora-1300 Edited March 15 by vememah
red star forever Posted March 15 Posted March 15 Što ga nazivate lažnim buntovnikom? Nisam stekao taj utisak, ali ga pratim površno pa me zanima šta to ne znam o njemu.
vememah Posted March 15 Posted March 15 15 minutes ago, Fakundo Sava said: Možda će ići paralelno i na Novoj i na Bljucu Piše "ekskluzivno". https://www.instagram.com/p/C4iZfjmMc1s/?utm_source=ig_embed
Jimmy Kowalski Posted March 15 Posted March 15 U sustini se nista nece promeniti za sve one koji gledaju TV emisije na youtube, posto ce sigurno nastaviti da kaci.
vememah Posted March 15 Posted March 15 Blic TV ne kači svoje emisije redovno u celosti na YT, tako da ćemo videti. Na njihovom YT kanalu su samo pojedine cele epizode.
duda Posted March 15 Posted March 15 (edited) 13 minutes ago, red star forever said: Što ga nazivate lažnim buntovnikom? Nisam stekao taj utisak, ali ga pratim površno pa me zanima šta to ne znam o njemu. I mene ovo zanima. Ja sam gledala njegove emisije, ne skroz redovno, recimo povremeno. Nikada nisam primetila da je "lažan" u toj opozicionoj zoni. Njegov šabanski humor ne bih da komentarišem, ali to je druga priča. Edited March 15 by dùda 6
Recommended Posts