svashtabezneshto Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Ja nemam nikog iz CG, ni na jednoj strani. Pomalo mi je žao. U meni je proradio neki slovenski gen, dok ne progovorim misle da sam Slovakinja, a moji, sa tatine strane, svi crni, visoki, kovrdžave kose, zelene oči, sa mamine strane svi imaju onaj srbijanski široki, malo grbav nos, stameni, niski.
Tribun_Populi Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Nikako se ne slažem da Fila i Prošeski imaju isti oblik očiju. Filine su grčke, Prošeski je imao onaj mongolian touch. Imaju, kad pogledaš malo bolje. To sam primetio kod ljudi za koje znam da su poreklom Cincari, nekako karakteristično iskošene (ali ne mongoloidski), i jaka crna kosa. Taj mongolian touch imaju Bugari, čak i njihovu krivonogu sitnu građu. u Sofiji sam se tako zablenuo u čoveka da je i njemu i meni posle bilo neprijatno. Takve kose oči i neka indijanska crvena koža, totalno atipično za Balkanca.
Notorious Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Na tebe možda ne udaraju jer (i pored brkova) vide da si žensko. Onda verovatno moja crnogorska brkata aura štiti i muškarce koji su mi bliski, ni njima se ništa ružno nije dogodilo. Znam da ima incidenata, mene su zaobišli.
Dagmar Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Imaju, kad pogledaš malo bolje. To sam primetio kod ljudi za koje znam da su poreklom Cincari, nekako karakteristično iskošene (ali ne mongoloidski), i jaka crna kosa. Taj mongolian touch imaju Bugari, čak i njihovu krivonogu sitnu građu. u Sofiji sam se tako zablenuo u čoveka da je i njemu i meni posle bilo neprijatno. Takve kose oči i neka indijanska crvena koža, totalno atipično za Balkanca. Eto imaš nefer prednost jer znaš žive Cincare. Hajde da ti poverujem vrlo uslovno da su to dva tipa očiju. Moraću da obratim pažnju ako se opet nekad zadesim u tim krajevima.
ToniAdams Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 ja sam sve vreme mislio da su cincari izmisljotina, ko recimo mogvaji ili eskimi :(
Tribun_Populi Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 (edited) ja sam sve vreme mislio da su cincari izmisljotina, ko recimo mogvaji ili eskimi :(Branislav Nušić, Jovan Sterija and Koča Popović like this. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Aromanians Između dva rata su uglavnom bili face po BG. A važe za neviđene stipse, gore nego Piroćanci. Edited July 6, 2016 by Tribun_Populi
Dagmar Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Između dva rata su uglavnom bili face po BG. A važe za neviđene stipse, gore nego Piroćanci. Ako su i stipse onda ipak znam živog Cincara
MayDay Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 ima mau spisak Imam. :D I na osnovu tog spiska postupam sa ljudima ovde.
Dr Arslanagić Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 P.S. Doktore jel te bije žena? Ja imo jednu, pokušala, pa umal ne izvršio nasilje u porodici Ne, slažemo se kao dva oka u glavi.
ToniAdams Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Branislav Nušić, Jovan Sterija and Koča Popović like this. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Aromanians Između dva rata su uglavnom bili face po BG. A važe za neviđene stipse, gore nego Piroćanci. e jeste, hiljadu 1 cincar, pokojni marko leko, legendarni profesor matematike, bio mi je poznanik, retko super lik.
Frank Pembleton Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 E kakva je situacija gore sa jezerima? Sedim sa kevom i pričam i počeli da se prisećamo biogradskog itd...Skoro pa lepše uspomene nego sa mora, a nooje fa na moru nismo imali iskusnog vodiča... Doduše normalno da sa setom razmišljam, bio klinja sve mi bilo zanimljivo... Plus ćaletova strana severnjaci cg... Elem kakva je situacija tamo gore? Jesu li ga sredii ili "sredili"? ...shit has hit the fan...
Pontijak Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 (edited) +1 ko god je vido bracu ruse dvaput uzivo, jasno mu je da nasrecu nemamo vise mnogo veze sa njima. moras priznati da ipak ima lepih sestara ruskinja te da ne bi bilo lose imati neke veze sa njima Edited July 7, 2016 by Pontijak
Kampokei Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Ja se juce vratih iz prve posete Rusiji i, sta znam, pola ljudi izgledaju tako da bi mogli opusteno da budu nasi, cak su nam mozda slicniji nego sto sam mislio. A opet pola kao da se u putu nismo sreli (kao sto se moze i reci da nismo hehe). Ima tu i nekog finskog toucha, malo azijatskog i sta ja znam sta jos sve.
ToniAdams Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 moras priznati da ipak ima lepih sestara ruskinja te da ne bi bilo lose imati neke veze sa njima to je drugo, pricam o ljudima a ne o zenama
Jozef K. Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 E kakva je situacija gore sa jezerima? Sedim sa kevom i pričam i počeli da se prisećamo biogradskog itd...Skoro pa lepše uspomene nego sa mora, a nooje fa na moru nismo imali iskusnog vodiča... Doduše normalno da sa setom razmišljam, bio klinja sve mi bilo zanimljivo... Plus ćaletova strana severnjaci cg... Elem kakva je situacija tamo gore? Jesu li ga sredii ili "sredili"? ...shit has hit the fan... Svratio sam pre jedno četiri godine iz istog sentimenta. Meni se svidelo. I dalje se vodi računa o prirodi, ima kampera, obeležene staze, par lokala, ali ne nad jezerom... Inače, bio sam nekoliko dana u Bečićima. Da li je nešto urađeno po pitanju infrastrukture? Voda je čista, topla, a samo more prelepo. Kao i priroda. Uz to i lepote Srbije, Bosne i Rusije na plažama i uveče. Ne znam da li ima šta bolje na Svetu. I nije gužva.
Recommended Posts