Ras Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 (edited) Pogled na Boku sa visine sa koje god strane je nezaboravan i oplemenjuje dušu! Posmatrao sam je sa Vrmca, sa puta ka Njegušima i sa Lovćena i sve bih ponovio koliko god puta još budem u prilici i pored toga što mi se u strahu od visine vrti u glavi i odsecaju noge. Planiram da dobacim i do Kotorskih strana, Vranovog brda (deli Kotorski od Risanskog zaliva) sa onim malim ukrasom od ruševne tvrđave iznad Perasta koja mi je iznova privlačila pogled i golicala maštu tokom svih letovanja. I još da upotpunim sliku i neki od vidikovaca iznad HN - možda Ilinica. Edited September 15, 2023 by Ras 4
namenski Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 2 hours ago, Ras said: Pogled na Boku sa visine sa koje god strane je nezaboravan i oplemenjuje dušu! +1 Samo sto je od Boke ostao jos samo taj pogled sa visine... Nizina je bespovratno upropascena i, kako stoje stvari tek ce biti... Quote Naša mila Boko, nevjesto Jadrana, Pokrivena nebom kô od plave svile, Ljepša si od tvoje primorkinje vile I svjetlija si od njenog đerdana.
onamonamo Posted September 18, 2023 Author Posted September 18, 2023 cuo sam da lokalni zovu zicaru "od nidje do nidje" 1
bradilko Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 (edited) sad bih trebao da idem na zicaru ako je proradila. ovde jje sinoc i u toku noci bilo nevreme. ( fascinantno!!) a i sad je cas kisica cas sunce Edited September 24, 2023 by bradilko 3
bradilko Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 bio na zicari. gore se malo setkao. vredelo svaku paru( imao popust zbog ckb kartice pa me kostalo 18 eura) 8
onamonamo Posted September 25, 2023 Author Posted September 25, 2023 planiram da izdam stan na duze, zna li ko koji su sajtovi najbolji?
banecare1 Posted September 25, 2023 Posted September 25, 2023 8 minutes ago, KNKNPNKN said: planiram da izdam stan na duze, zna li ko koji su sajtovi najbolji? ne treba ti sajt. moja sestra ce ti zavrsiti posao dok si rekao pabanecare1
bradilko Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 mislim da je ovo kraj kupacke sezone. sa juga stizu gadni oblaci i pad temperature. jos jedno buc i bezim u pg 2
foto Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 lepa fotografija nastupajuceg juga. p.s. dugo je i trajalo. ja se vratih pre 2 nedelje. divan i septembar i oktobar. 1
bradilko Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 (edited) danas su trazili mucenu moldavku koja se valda razbila o hridi u subotu kad je bilo veliko nevreme 😥 Edited October 24, 2023 by bradilko 2 1
bradilko Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 (edited) ova je od pre neku godinu nego me uvatilo da brljam po arhivi. ispricavam se Edited October 24, 2023 by bradilko 2
foto Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 48 minutes ago, bradilko said: danas su trazili mucenu moldavku koja se valda razbila o hridi u subotu kad je bilo veliko nevreme 😥 sranje. da li je pronadjena? to, ovde nije bas ispraceno. p.s. dobre su ti fotke, zaista.
le petit nicolas Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 (edited) nestala je u petak, isli da veslaju na dasci. bio je jak jugo, talasi. normalan niko ne bi usao u more. troje je uspelo da izadje, negde oko sutomora, ona nije. nije umela da pliva, usla bez prsluka, pojasa. zao mi je, ali. ucestali su slucajevi stranaca-adrenalinaca koje vade iz mora, kazu ovde kod mene. ne znam, mozda se to crno more ponasa drugacije, ali ovde su bas skloni riziku. poz Edited October 24, 2023 by le petit nicolas 2
Recommended Posts