Jump to content
IGNORED

CG

onamonamo

Recommended Posts

Posted

Ma vi ste rasisti!

....shit has hit the fan...

Posted (edited)

"buda vidi budu, svinja vidi svinju"

mozemo da se natezemo do prekosutra ...bicu u manjini svakako.

Edited by mustang
Posted

ma nema potrebe, jasno je da ja pljujem narod ako hejtujem cevcuge za govna posred plaze, taj neki nivo higijene kog bi se postideli i u indiji i kacim clanak o siledziji koji bi bilo gde van svoje selendre zavrsio sa suncobranom u dupetu.

pogotovo ima tezinu kad mi to prebacuje neko ko tvrdi da je batina iz raja izasla.

Posted

sad me jos i nacistom nazovi pa da zakljucimo ovaj kvalitetan razgovor

Posted

"buda vidi budu, svinja vidi svinju"

Posted

Jel to ekipa iz prizemlja opet motorizovana? :D

Posted

Jel to ekipa iz prizemlja opet motorizovana? :D

malo :) banja bila, opet cemo

Posted

neka talijanka za stolom do upravo nagovara porodicu da idu na staru banju da proba 'ljekovito blato' i sad sam u dilemi da li da im se bacim na ovaj vodic koji citaju i uz usklik nooooooo u posljednjem momentu sprijecim tragediju

ljekovito blato :D

samo su dva mjesta u hn gdje se nikad ne bih kupala a doticno djubrivo je jedno od njih

Posted

haha, ma to nije nista, lik je nekidan dojedrio iz hrvatske ne znajuci cg propise i popio kaznu od 1800 eura jer je isao brzinom od 7.6 cvorova,a  dozvoljeno je 7. bez upozorenja.

Posted

da je mustang u pitanju, sigurno bi ih ubedila da razvežu bar jedan čvor

Posted

mustang je car. nek se zna. 

ma uzima policija u svim vidovima pare od stranaca samo tako. ovih bogatijih stranaca, sto imaju prosjecnu platu iznad cg. na pijaci cijena sira za ruse 12, za domoroce 9 eura, i tako.