Jump to content
IGNORED

CG

onamonamo

Recommended Posts

Posted

Kako najlakše i najbrže da stignem od Bara do Luštica konkretno - Žanjica?

Imas auto? To je podaleko, ali klasicno magistralom do pred Tivat pa tamo levo ... evo MayDay odgovorila. Ja sam isao jednom nekim uskim putem, sunce bije direktno u oci, put nazires, srecom nema saobracaja ... bar tada.

Posted

Planirao sam vozom BG-Bar (znam da je dugo, al trudim se da to shvatim više kao avanturu a i volim vozom da se vozim + jeftinije je dosta) pa da se nekako dovučem na Žanjice gde me čekaju, stoga, kola otpadaju, barem moja. Taksi je od Tivta 15, 20e ako se ne varam, al opet, treba do tamo otići.

Kažu da ima i varijanta od Herceg Novog do Žanjica brodićem? Znam te puteve i pored Krašića i kroz Radoviće, oba sam prošao bajsom, ovaj kroz Radoviće uzbrdo, tad kad nisam umro, neću nikad... 

Posted

Pa onda idi do TV i odande taksijem do Zanjic. 

Mislim da je tako bolje nego da se klatis jos sat do Novog, pa da cekas onu brodicu.

Posted

Pa onda idi do TV i odande taksijem do Zanjic. 

Klasičnim međugradskim busom? 

Posted

Ako voz nije neophodan, svaki put za Boku odavde je bolji preko severa CG Pljevlja/Zabljak/Niksic/Risan tj. Morinj pa Novi. Onda brodic.

Imas od Bara da se navozas. Ili voz do PG, pa bus do TV pa taksi.

Posted

Znas kako, ja ne znam kakva je tacno situacija u Baru i sa redom voznje i polascima.

Ti redovni medjugradski do TV sigurno postoje i rekla bih da su dovoljno cesti. U tom slucaju ti ne stizes do TV nego do Zupe. To je pre TV i to ti i odgovara vise nego TV. Red taxi mozes da zoves preko vajbera na ovaj broj: +38267019729. One 19xxx brojeve ne mozes da zoves sa srbijanskog broja.

Posted (edited)

Tnx veri mač.

Edited by Mil@n
Posted (edited)

ima bus blue line iz bg za hn, u 7-8uvece krece i stize u 7-8 ujutru. pa uzmi brodic na la bamba plazi i to je to. mislim da svaki dan idu. fin autobus.

Edited by mustang
Posted (edited)

danas u zalivu, delfin zaranja i izranja

nijesam stigao da pucam

vetrenjače na krnovu impresivno izgledaju, posebno iz pravca šavnika, kada se nalaze na masivu daleko ispred i iznad puta

16_06_2015_04.jpg

Edited by Ras
Posted

sasa 17.07.2017. 09:30 at 09:30

Gore kuce …sad sam odatle dosao…uzas..niko negasi nista.

:ph34r:

Posted

e dodjavola..gde sad da idem na more :(

Posted

Tnx veri mač.

Najbolje sto neko rece sidji sa voza u Podgorici. Tu imas linijske taxije do Tivta svaki cas, a cena ista ili 1e visa nego autobus. Pa stignes do Tivta otprilke kad i voz do Bara.