Haralampije Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Pri tom uopšte nije više simbolična stavka, 90 centi je dnevno ako se dobro secam poslednji put (i bukvalno poslednji) kad sam tamo bio namore taksa je bila 2 DM hvala lepo
Anonymous Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Ono što ja znam je da je bila 50 centi pre par godina, pa su prošle godine digli na 70, ove je 90 centi. Sledeće će verovatno biti 1,1 evro.
MancMellow Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Da proste Morgana, Bradilko i ostali, ako tako nastave, vecini od tih kojima naplacuju ce sledece godine biti Evzoni na kome ti ne traze nista.
Anonymous Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Pa to je, ja u Beču plaćam 0 evra, tamo sve naplate kroz usluge, ne maltretiraju turiste sa glupostima.
namenski Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Onomad su uveli naplatu/rampu i u Grebajama, ulaz u nacpark, rampa nova, sveze farbana, kucica sluzbenog lica jos nezavrsena, bilmez u majci sa odstampanim logom parka... Prilazi na izlasku, kad se ulazilo nije ga bilo, trazi pare, na pitanje gde je bio kad se ulazilo, uvredjeno odgovara 'pa isao sam po vodu...'
kud u maglu Simoviću Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 ima i ona "putarina" od granice bih ka meljinam od 3€ uvek im platim sa 100€, ako ništa dobro dođe da se usitni lova
Timmy Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 U Hrvatskoj mi trazili pre par godina na izlasku. Srecom imali. Dogodine isto imali, al niko nije trazio. U Cg nisam cuo sa ikome traze.
Frank Pembleton Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 ima i ona "putarina" od granice bih ka meljinam od 3€ uvek im platim sa 100€, ako ništa dobro dođe da se usitni lova Braate odakle ti apoeni od 100€ ? Ti si baš tajkun!
MayDay Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Ja se upravo vratila u BG. Nije mi se vraćalo, gledaću da opet odem nekad u septembru.
namenski Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 ima i ona "putarina" od granice bih ka meljinam od 3€ uvek im platim sa 100€, ako ništa dobro dođe da se usitni lova To je neka Hamoviceva investitorska investicija, bruka...
Anonymous Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Onomad su uveli naplatu/rampu i u Grebajama, ulaz u nacpark, rampa nova, sveze farbana, kucica sluzbenog lica jos nezavrsena, bilmez u majci sa odstampanim logom parka... Prilazi na izlasku, kad se ulazilo nije ga bilo, trazi pare, na pitanje gde je bio kad se ulazilo, uvredjeno odgovara 'pa isao sam po vodu...' Pa dobro, meni je majstor naplatio evro na ulasku i evro kad smo odlazili (a ostali smo pet dana), poštenije nego na Durmitoru, gde ljude jure po šumi da naplate taksu, a ne nude ništa za uzvrat, doduše kao i na Prokletijama.
Anonymous Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Ja se upravo vratila u BG. Nije mi se vraćalo, gledaću da opet odem nekad u septembru. +1 Sad je pravo vreme da se ide dole. Ja ću za par dana.
namenski Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 +1 Iz prve ruke, postaje savrseno za svaku vrstu izlezavanja, guzve se polako i primetno smanjuju, utisava se polako i sve pocinje da poprima onaj pomalo tuznjikav smek leta koje je na izmaku. Temperatura mora savrsena, sunce se pripitomilo... Samo da potraje. Negde do prve polovine novembra, recimo -_-
Anonymous Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Ovde dole kiša, zahladnelo, sve ono što turisti mrze, božanstveno. Uđeš u more i niko se ne dere 'tata vidi ajkulu', 'tata vidi kako ronim'. Jadran kakav je nekad bio.
Recommended Posts