Jump to content
IGNORED

Mad Men

korindjar

Recommended Posts

Posted

U finišu očekujem spektakularnu smrt Dona Drejpera i vaskrsenje Dika Vitmena. Nije se džabe iscimao da ih odvede u Kaliforniju. Ovako će otići sam. 

Zanimljivo je da mu je pomenuta Coca-Cola kao Sveti gral. U drugoj sezoni je Beti snimala za Coca Colu čime su ga ucenili da pređe u Meken. 

Posted

nisam jos gledala posljednju epizodu.

slazem se za don-dik promjenu, na osnovu prethodne epizode rekla bih da ce je mozda generisati i seli, mozda kroz neke proteste  (npr krajem u stilu filma 'pereira kaze da')

taman bi don mogao da sutne kenovu firmu, kak se ono zove, i da sansu miru

Posted

има очигледно и дајана још да одигра улогу у свему томе

иначе пит издоминирао ову епизоду

i2XDZEy.gif

Posted

иначе пит издоминирао ову епизоду

i2XDZEy.gif

Simpatična scena, osim što se direktor držao za pogrešnu stranu lica :D

Dobar je bio direktan callback na Season 1 scenu između Pita i Peggy na kauču, kad su napravili dete koje kasnije biva ugurano u epizodu u sasvim drugom dijalogu. Mrzelo me da tražim, ali prilično sam siguran da je ambijent u onom kadru bio vrlo sličan ovom sad.

Glupo je bila odrađena samo završna scena, takvo organizovano raštrkavanje se prosto ne dešava. Ljudi bi imali šta da pitaju, da dobace, protestuju, ali ne bi u 10 sekundi spontano napustili prostoriju.

In other news, ne uspevam da svarim Rodžera sa brkovima. Deluje mi kao da je Slattery umro pa su ga zamenili nekim drugim glumcem :(

Posted (edited)

Glupo je bila odrađena samo završna scena, takvo organizovano raštrkavanje se prosto ne dešava. Ljudi bi imali šta da pitaju, da dobace, protestuju, ali ne bi u 10 sekundi spontano napustili prostoriju.

можда није сасвим реалистична, али не бих рекао да је глупа, поента је била у доновом губљењу моћи, наставак од прошле епизоде и матиса који му говори како нема карактер, да се провлачи на изглед.. у овој се слабљење његовог утицаја на друге разрађује, најпре када га меккановац прекине у сред презентације и каже седи и слушај, и на крају када се сви разиђу у дај не сери маниру, мислим да је била још једна сцена на ту тему... са питањима и протестима не би то било довољно ефектно приказано, мени није проблем...

а има доста тих колбека на прву и другу сезону у овом финишу

Edited by Dionysos
Posted

Pa nije Don pokušao da im proda ciglu u toj sceni nego Rodger, Don i Harry su samo posle probali da vade fleke, prekasno.

Ali u pravu si, trude se da nam pokažu kod većine likova da ih je vreme pregaazilo i da im nekadašnji trikovi više ne rade posao. (Donov stunt za McCann - kad je krenuo da prevrće table ja krenuo da prevrćem očima, ali sreća pa je bio sprečen da šarmira sve po n-ti put.)

Posted

Ma to sve samo ilustruje kako vreme prolazi (pored toga što stalno daju majlstonove preko vesti na radiju, TV-u itd) - prvo su morali da krenu i na televiziju, pa su morali da uvode i kompjuter, a sad će eto morati da vode računa i o zaposlenima ispod top level nivoa. "It's a new beginning!" - "It is for you, fucker."

Mada mi je Donova fascinacija ovom kelnericom bila malo tu mač. On je kao takav tip da može da ima koju hoće, ali eto uvek ganja neke low profile ribe. Te sekretarice, te kelnerice, te komšijinu ženu... Jedina koja je bila nešto je bila ta Rejčel i ona mu je jedina rekla "ne" i on siroti nije znao šta da radi sa time.

Posted

On je kao takav tip da može da ima koju hoće, ali eto uvek ganja neke low profile ribe. Te sekretarice, te kelnerice, te komšijinu ženu... Jedina koja je bila nešto je bila ta Rejčel i ona mu je jedina rekla "ne" i on siroti nije znao šta da radi sa time.

a ona dr psiholoskinja?

Posted (edited)

Ona nije mogla da ga kara, tj. kritikuje predugo zato što je on plod njene nauke™ i posredi bi bio klasičan primer incesta, kao kada bi Vuk Mandušić da jebe kumicu, ali jede jabuke umesto...

Edited by Ajant23
Posted

још један колбек

LdJbhqQ.png

cKr3d3S.png

Posted

?!

Nemoj da plašiš ljude 4chanom, Dionizije :mad: