Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kod babe Čohano

Featured Replies

Uzmem juče svežeg romba, lep komad i reko, neću ga u rernu kao uvek, ide ceo na grill. Naravno, magarcu mi nije palo na pamet da postoji razlog zašto se ta riba peče skoro uvek u rerni. Pritom, znam koliko želatina ima u koži i koliko se lepi za prste i pribor. 

Pa, tako se lepi i za grill, što je rezultiralo haosom, opekotinama i nizom psovki.

Bilo je jestivo. 

• Replies 620
  • Views 76.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Podsetio si me kad je kod mame na poslu Žužana donela tortu u tegli. Nije imala u šta da je stavi i sručila sve u teglu. Slegla ramenima i rekla ‘torta je torta’.

• Franke min ven, tulumbe!   Posle punjenja prvog šprica sam skontao da sam stavio prevelika jaja. Ok, dodao brašno, ispekao prvu turu. Dodao još brašna. Posle sam skontao da mi je šerpa previ

Posted Images

Pirincane rezance one tanusne[mention=55]Tihajeza[/mention] ? Ja to samo poparim vrucom vodom par min i procedim, nisam imala problema sa njima.

Ovo bih jedino da imam povez preko ociju pa da me hrane i da nemam pojma sta je, do prvog zalogaja...
Ameri i njihova nenormlna preterivanja

svaki put aktiviram kvasac, danas me baš mrzelo. i naravno eno ga testo ko kamen, ni milimetar da naraste dva sata. :cry:

53 minutes ago, aram said:

svaki put aktiviram kvasac, danas me baš mrzelo. i naravno eno ga testo ko kamen, ni milimetar da naraste dva sata. :cry:

Story of my life. 

Ali zašto

I kako?

Nemam poima, pre neki dan koristio kvasac iz istog pakovanja, sve bilo ok. Danas mrtav skroz. Oni moji turski hlepčići, stoput sam ih pravio, sigurno ništa nisam zajebo. 

• 4 weeks later...

ne znam dal baba radi i preventivu: nemam suvog leba (nemam nikakvog) za fasirane shnicle! mozel shta drugo, ovsene, kuskus, prezle? ne bih izlazila ni za leba :isuse:

sent from bubamoto

Prezle su skroz OK. Imas moju dozvolu.

naravno prezle bez problema

ja dodam ponekad i brašno, to je isto sasvim ok

1 minute ago, aram said:

ja dodam ponekad i brašno, to je isto sasvim ok

I kobasicu :D

i namrvi feta sir :D

Just now, ivy said:

i namrvi feta sir :D

Nije lose ni neka pecurkica da se isecka :hihi:

pa zalijem kajmakom i zapečem u rerni :D