Skyhighatrist Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 I ja znam da se spuštaju u, aj' ne baš skroz hladno, ali ne toplije od mlakog ulja. Kad završiš jednu turu, skloniš ulje sa ringle na 15-20 minuta da se ohladi, pa opet...
maheem Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 4 minutes ago, Skyhighatrist said: I ja znam da se spuštaju u, aj' ne baš skroz hladno, ali ne toplije od mlakog ulja. Kad završiš jednu turu, skloniš ulje sa ringle na 15-20 minuta da se ohladi, pa opet... Tak sam i radio al naravno da sam bio nestrpljiv onako nervozan između tura. 1
gospa buba Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 znash kad cu onda to da pravim! kad opet bude chovek hodao po mesecu sent from bubamoto 1
Frank Pembleton Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 pa turiš u ladno, pa se sve zajedno zagreva jebo ga ti a ne da ga rkneš u vrelo kao da praviš pomfritA to da... .... Shiit has hit the fan!
Jumanji Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 Me ne, nikakvo hladno ulje, gledam recept i prisecam se. Da se zagreje srednje, nikako ne vrelo, jer se brzo sprzi spolja, a unutra ostane zivo.Inace taj eksperiment iz rerne je samo trebao da pokaze da je testo savrseno. I naravno da su i to bile uspesne tulumbe. No na ulju su one prave, svakako.
renne Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 e jebi ga moji 50 godina uvek pravili tako, u hladno, i nikad se niko nije žalio da ne valja tulumba a vi radite kako hoćete, boli me
gospa buba Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 ja cu da ne radim nikako [emoji38]ol:nema shta da boli.sent from bubamoto
renne Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 3 minutes ago, gospa buba said: ja cu da ne radim nikako ol: nema shta da boli. sent from bubamoto ti smo naručiš, ja napravim i preuzmeš gotove, to je bar jednostavo
gospa buba Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 ti smo naručiš, ja napravim i preuzmeš gotove, to je bar jednostavone smem ni da mislim o tome [emoji38]ol:sent from bubamoto
ivy Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 11 hours ago, gospa buba said: znash kad cu onda to da pravim! kad opet bude chovek hodao po mesecu sent from bubamoto +meleon najbolje toliko zahebancije za slatkis pa nisam pala s Marsa
renne Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 za tebe je sve pošećeren lebac, ti se ne računaš
ivy Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 evo nije mi uspeo majonez tj. ajoli za minut stapnim mikserom doduse do sad je uspevao i sve stavljam odokativno ali sam sada htela da bude extra limunasto i mozda sam preterala sa limunom pa se zato nije umutio...ali svakao sam ga htela za dresing baby spanat salate pa je bilo ok i redje kako je ispalo.. ali samo da javim da je moguce da ne uspe majonez za minut,kao sto ja znam i tvrdim vec godinama da moze da ne uspe
gospa buba Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 lutko pogreshna ti ovo crkva za majonez sent from bubamoto
Filozof manijak Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 da je senf u pitanju, već bi letele glave
Recommended Posts