halloween Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 (edited) On 21.4.2020. at 17:12, ivy said: ljudi moji to povrce je posle dva sata pecenja na 200c bilo kao pored rerne da je stajalo-krompiri pocrneli!! sargarepe se skvrcile i osusile katastofa!!! a nije mi to prvi put da se tako desi.. evo ne znam gde gresim? Moguće je da nisu krompir i šargarepa sorte za jelo tj. konzumni, nego za dalju industrijsku obradu, pa zato i nisu mogli da se ispeku lepo jer nisu ni namenjeni za pečenje. Seti se gde si ih kupovala, pa promeni. Dešava se i da prodavci izmešaju razne sorte povrća i voća, pa može da se dogodi i da samo nekoliko npr. krompira u tepsiji bude nejestivo, a ostalo OK. Edited May 4, 2020 by halloween
ivy Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 @halloween zanimljiva teorija ali nije to..taj krompir imamo od jesenas i koristi se za sve hvala na utesi ali ne bih ja trazila spoljnog krivaca ipak je do mene
maheem Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 Da oživimo topić. Može i na Pogodi predmet sa slike.
askeladden Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 (edited) Tulumbe,ik kisele paprike Boze me sacuvaj. Edited November 17, 2020 by askeladden 1
maheem Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 (edited) Franke min ven, tulumbe! Posle punjenja prvog šprica sam skontao da sam stavio prevelika jaja. Ok, dodao brašno, ispekao prvu turu. Dodao još brašna. Posle sam skontao da mi je šerpa previsoka i da oh ne mogu seći kako treba, zovem ženu u pomoć. Vatru nikako da potrefim, te prejaka, te preslaba, psujem bosanku sa youtubea, ne kontam kako je postigla sve sa dve ruke, psujem sebe smotanog, jedem tulumbe ukusne su. Biće bolje sledeći put. Edited November 17, 2020 by maheem 1 3
renne Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 1 hour ago, maheem said: Franke min ven, tulumbe! Posle punjenja prvog šprica sam skontao da sam stavio prevelika jaja. Ok, dodao brašno, ispekao prvu turu. Dodao još brašna. Posle sam skontao da mi je šerpa previsoka i da oh ne mogu seći kako treba, zovem ženu u pomoć. Vatru nikako da potrefim, te prejaka, te preslaba, psujem bosanku sa youtubea, ne kontam kako je postigla sve sa dve ruke, psujem sebe smotanog, jedem tulumbe ukusne su. Biće bolje sledeći put. ne znam koji si jućub gledao ali testo se tura samo u ladno ulje svaka tura nova šerpa i novo ulje 1
Jumanji Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 Ja ih nisam skoro pravila, ali ne secam se da je islo u ladno ulje [emoji848]Mislim da je fora iskuljucivo u testu, a da sam ih pekla i u rerni i da su bile odlicne.
nisam ja Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 tačno ne bi nikad pravio sa tim ladnim uljem. budalaština. a u čemu su pržili pre ulja?
Frank Pembleton Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 U kom smislu ladno ulje?Pa kako ih ispečeš?A to za rernu prvi put čujem .... Shiit has hit the fan!
renne Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 pa turiš u ladno, pa se sve zajedno zagreva jebo ga ti a ne da ga rkneš u vrelo kao da praviš pomfrit
Recommended Posts