Jump to content

Kod babe Čohano

Featured Replies

ja bih rekla da ti je tu puno kakaa,zato je gorko a treba povecati kokosovo ulje da bude nosilac teksture tj da poveze sve

i mozda smanjiti susam..generalno je los recpet,nije losa ideja ali razmere nisu bas ok..

Ja mislim da treba bataliti "zdrave" kolaće

+1

jebo kolac bez pola kile putera i dve kile secera :D

On 5. 11. 2016. at 18:28, adam said:

ukus katastrofa al to je manji problem od toga sto ga se ne mozes resiti. sto rekla moja baba - ne ponovilo se. 

:lolol:

On 5. 11. 2016. at 19:13, aram said:

+1

jebo kolac bez pola kile putera i dve kile secera :D

i oraje i oraje :lolol:
  On 5. 11. 2016. at 20:30, gospa buba said:

i oraje i oraje :lolol:

ustaj mala, zora je

na temu, pravio fritule po receptu komsinice bodulice. ispostavilo se da ne ide bas toliko secera koliko je ona napisala u receptu. pocrnile su cim sam ih stavio u ulje. doduse, okus i nije toliko los, ali su ruzne do zla boga.

jesi stavio rakiju?

prijavljujem od proshle nedelje 3 leba kod babe chohano, sa sedam kora, dakle ukupno 21 kora, kvasac nije radio ni sekund :ph34r:

Ja bih voleo da napravim neki lebac, al sad mi ortak kaže da on pravi ne sa kupovnim kvascem nego nekim koji je on sam pravio i da to pravljenje kvasca traje 2-3 dana.

Jel istina to ili me loži?

....shit has hit the fan...

On 5. 11. 2016. at 22:13, Frank Pembleton said:

Ja bih voleo da napravim neki lebac, al sad mi ortak kaže da on pravi ne sa kupovnim kvascem nego nekim koji je on sam pravio i da to pravljenje kvasca traje 2-3 dana.

Jel istina to ili me loži?

....shit has hit the fan...

nishta nije lozenje za ljude koji imaJu kad. zamisli da meljesh svoje brashno ^_^

napravio covek starter, ne lozi te

mada, ne vidim problem, niko ne kaze da moras i ti tako. sta hvali kvascu?

Edited by aram

On 5. 11. 2016. at 22:40, aram said:

napravio covek starter, ne lozi te

mada, ne vidim problem, niko ne kaze da moras i ti tako. sta hvali kvascu?

Nešto kao da je ovo zdravije, nemam pojma...

ako pitas ajvi, najzdravije je ne jesti leba uopste :D

mislim, toliko je stvari koje ce me pre toga ubiti da ne moram jos i o kvascu da brinem...

On 5. 11. 2016. at 22:46, aram said:

ako pitas ajvi, najzdravije je ne jesti leba uopste :D

mislim, toliko je stvari koje ce me pre toga ubiti da ne moram jos i o kvascu da brinem...

da ne pominjemo da je to josh jedno zivo bice o kom se treba starati, neka hvala :lolol:

to je kao ona pechurka iz kefira, samo treba da je kupash presvlachish pretachesh svaki neki dan i da moljakash ljude okolo da usvoje njenu decu. dok ti za to vreme litri domaceg kefira izlaze nanos i naushi, ali zdravo brate :d

Edited by gospa buba