Jump to content

Suncanje

Featured Replies

12 minutes ago, Serena said:

kraju cu ga skinuti skroz pa nek gledaju ljudi  sta me briga, nikom nista nisam ukrala

Stala 2 puta u red kad se delilo i sad ti je zao ;)

Probaj da nadjes vece brojeve u DE - recimo na amazon.de, rade sigurno isporuku u IT.

Ili u FR, rekao bih da tamo imaju kupice za vece brojeve :)

• Replies 136
  • Views 15.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ToniAdams
    ToniAdams

napomenuo bih samo da nikako ne stavljate jogurt na opekotine ako je doslo do pucanja plikova, odnosno do paranja koze, posto te bakterije koje imaju blagotvorno dejstvo na kozi mogu da naprave proble

• Sandradjer
    Sandradjer

Suncaj sise .  Onda mozes i brkove da suces na plazi niko nece ni primetiti   

• Samo da iskoristim ovaj topic da podsetim @Svemir Zeka da ove godine namaže nausnice kako ne bi opet dobila sunčane brkove.

Posted Images

Vidi sta tvoja imenjakinja Serena nosi :D.

Mozda da probas da nadjes ipak nesto pamucno za preko leta. Nemam tih problema jednom sam stajala u redu kad se delilo :D

Ma nisam ni ja dva puta, jedan i po:lolol:

Izgleda je u pitanju alergija na gumu, a svaki od njih ispod grudi ima gumu :mad: ne postoji pamucna guma. 

@x500 hvala puno, bas si se potrudio. Narucim ja lane na nekom nemackom sajtu, kad je stigao sokirala se :lolol: padobrani :blink:

I Sereni Vilijams bi bio velik. 

Bez probe je jako tesko izabrati ga. 

@Serenaa Lisca? Razumem te potpuno. Lisca ima velike brojeve a komforan veš, kvalitetan nadasve. Ima kod nas i Bonatti, nije loše, nalazila sam ponešto. Sad imaš dosta bruseva i raznih varijacija bez žice. A mislim da je kod nas još uvek Lisca najbolja. Mada ne znam za sve radnje, a neke i ne ulazim (women secret npr) jer kapiram da su namenjen tinejžerkama po veličinama.

@SerenaIma ovde jedna lepa tema, znas?

:fantom:

:riba:

uz liscu mislim i lindex

takoreci sve sto meni ne odgovara jer imam kontrazahtjeve (dok italijanske brendove trazim po malim radnjicama ili u cg)

Edited by morgana

48 minutes ago, Svemir Zeka said:

@Serenaa Lisca? Razumem te potpuno. Lisca ima velike brojeve a komforan veš, kvalitetan nadasve. Ima kod nas i Bonatti, nije loše, nalazila sam ponešto. Sad imaš dosta bruseva i raznih varijacija bez žice. A mislim da je kod nas još uvek Lisca najbolja. Mada ne znam za sve radnje, a neke i ne ulazim (women secret npr) jer kapiram da su namenjen tinejžerkama po veličinama.

Pravda za zene sto trguju u woman secret :D

44 minutes ago, Sandradjer said:

Pravda za zene sto trguju u woman secret :D

Pravda!

Nego @Serena kako si rešila petni trn?

1 minute ago, Svemir Zeka said:

Pravda!

Nego @Serena kako si rešila petni trn?

de64c04e519aafd3f9ce3fe4315d4b17ffc06137403e4e74c4697c39f554505b.jpg

Nemojte sada i o petnim trnovima ovde, molim vas!

Tek što sam zamolio moderaciju da splituje interesantnu diskusiju o kupovini grudnjaka u novu temu.

Ali ovde je Serena sad, a ona je to rešila!

21 minutes ago, Ras said:

Nemojte sada i o petnim trnovima ovde, molim vas!

Tek što sam zamolio moderaciju da splituje interesantnu diskusiju o kupovini grudnjaka u novu temu.

Posle ces da guglas korpa ova, korpa ona, obim, velicina, pa tu se niko ziv ne moze snaci :D

Snalazim se.

Intuitivno.

Jel ima ovde neka zenska kafana pa da se mi lepo izjadamo o svemu i svacemu :lolol:

Moram da odgovorim zeki :wub:

10 minutes ago, Svemir Zeka said:

Ali ovde je Serena sad, a ona je to rešila!

Imala sam 5 terapija neke onde d'urto (google kaze udarni talasi) i bolje mi je.