Marvin (Paranoid Android) Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Napokon dobra trka.Mekovi najzad omirisali kako da koriste gume, ali Baton Ne samo što je uleteo u pogrešan boks, ali sve danas u trci osim starta je radio ofrlje i nezainteresovano. Jedno bitno prelaženje koje je uradio je dobio na srebrnom tanjiru kada je Rosberg izleteo sa staze. Morao je tu da navali na Masu u istom krugu, a on ga je pustio komotno, i na kraju ga Veber prešao, i protiv Hamiltona i protiv Vebera se uopšte nije ni branio. Užasno mi je kad gledam tako sposobnog vozača u šampionskom bolidu a da vozi toliko bezmudićki, nit ima čuku da napada niti da se brani.Hamilton odvezao perfektno. Ipak vozač dana je Veber.
Jozef K. Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Gume. Samo dva puta išao u boksNisam pažljivo pratio, učinilo mi se da je to u pitanju, ali hajde da ne lupim, bolje da pitam.
Krangovo telo Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Jel moze negde da se odgleda snimak trke? Nisam stigao da gledam (mamurluk ).
Krangovo telo Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Nemam RTL :(, hvala u svakom slucaju. Pojavice se negde tokom dana sigurno.
Čutura Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 17 dugih godina.RIP LEGENDO http://www.youtube.com/watch?v=aNmqn3heGgER.I.P.
Sludge Factory Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=aNmqn3heGgER.I.P.Mmm, da, nikakav kers i drs njima nije trebao, samo konji, slikovi i skrta aerodinamika! RIP Ayrton Senna :(
ducca Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Sport Klub otkupio prava za F1. Ali koliko vidim na njihovom forumu izgleda da ce da naprave nov kanal koji ce biti dostupan pitaj boga kome :(
Nesh Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 (edited) Kreće SK PrajmRedakcija Sport Kluba sa ponosom objavljuje da od petka kreće novi kanal, Sport Klub „prajm“ (SK Prime).Kao i dva kanala koja već imamo, Sport Klub i Sport Klub +, i ovaj će biti u „free“ analognoj ponudi, odnosno, besplatan. Nadamo se da će svi kablovski operateri shvatiti vrednost ovog kanala i projekta, jer će svaki ljubitelj sporta naći nešto za sebe.Ponuda SK Prime je veoma slična ponudi Sport Kluba i Sport Kluba +, ali uz jednu veliku novinu. Naime, uz najbolji fudbal (Premijer liga, F.A. kup), najbolju košarku (NBA, Evroliga), najbolji tenis (ATP Masters 1000 serija, Vimbldon, Dejvis kup) i najbolji hokej, sada ćete imati priliku da gledate i najbolji moto sport pošto sa ponosom možemo da objavimo da su otkupljena prava na trke Formule 1.Paket F1 ne podrazumeva samo Fetela, Hamiltona, Alonsa, Vebera i ostale velike zvezde. Osim toga, prenosićemo i GP 2 i GP3 seriju i atraktivni Porše Superkup. Ne samo što su i tu zanimljive trke, već ćemo moći da upoznamo i nove buduće zvezde auto-moto sporta.Uz sve pomenuto, noseći sadržaj Sport Klub Prajma biće Moto GP. Korisnici SBB-a će moći da ga nađu na frekvenciji na kojoj je do sada bio „Fishing and Hunting“ kanal. Za sve ostale informacije, pozovite svog kablovskog operatera. Uživajte uz kanale Sport Kluba!Lepe vesti. Ja, doduse, nemam pojma da sam imao taj "Fishing and Hunting". Cini mi se da ga na SBB u Nisu nije bilo. Valjda ce ovaj da ubace.EDIT: Upravo proverih. Kod mene nema kanala "Fishing and Hunting", a nema ni ovog novog SK. Doduse, najavili su ga od 6. maja, ali mozda ga ne puste odmah posle ponoci. <_< Edited May 5, 2011 by Nesh
Nesh Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Pozvah upravo SBB Nis. Kako rekose, jos ne znaju na kojoj ce frekvenciji biti SK Prime, ali ga imaju u ponudi, sto ce reci da ima nade za prenos Formule.Dobro, mozda ne bas ovog vikenda , ali u dogledno vreme valjda uspeju da puste kanal!No, znajuci njih i kako je islo sa ESPNom u Nisu, ko zna.
Daddy Cool Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Meni je na frekvenciji Fishing and Huntinga i dalje Fishing and Hunting...
renne Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Još nije krenuo.Prvo moraju da ga podignu na satelit, onda ide u kabl.
Recommended Posts