ducca Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 (edited) Primenih taktiku medijske izolacije u nedelju, kupovinetm trosatnog BBC coverage-a u HD-u i na tenane uz Edi Jordana i Davida Kultarda, milina. Bojim se da ce mi od sada termin za F1 biti nedelja uvece Stream jednostavno ne pruza dovoljno uzbudjenja, samo dodatno nerviranje.A propo trke, sta reci - Vettel jaci nego ikadtm, probio barijeru, smiren, koncentrisan. Mada bojim se da ce ove sezone tehnicke stavke tipa guma ili KERS-a biti bitniji faktor od forme vozaca. Tesko je bilo sta predvideti ali kanda ce Alonso i Hamilton ipak biti jedini takmaci Vettelu. Weber i Massa ostace u drugom planu ziveci u proslim vremenima i zaleci za propustenim prilikama, u teskom su kurcu. Pogotovu Massa, ne bi me iznenadilo da ga najure iz Ferarija tokom sezone, kriminalan je. Button je nepredvidiv mada sumnjam da moze biti bolji od Lewisa. Bice ovo ipak zanimljiva sezona opet, iako mozda deluje da ce da je zatvori Vettel bez po muke...Inace, Horner: "We haven't had KERS on at all this weekend," said Horner. "We didn't want to tell anybody, but looking at the start ... It didn't look like we needed it."We were a bit nervous about telling everybody before the race. We ran it on Friday and we weren't happy with the reliability, we felt it was a potential risk, so we took it off both cars and didn't race it at all this weekend.""We made a decision with the KERS, he added. "It's quite a complex system, it's an interesting technology, but Adrian [Newey] being Adrian would not compromise the car around the system so it has had to fit into his aero shape and that's presented some bigger challenges." Edited March 29, 2011 by ducca
James Marshall Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Šta je bilo ono varničenje ispod Hamiltonovog bolida, (valjda od onog sječenja krivine) gledao sam na jebenom njemačkom RTL, em niht feršten em ubacuju reklame svakih 5 minuta, ne vidjeh kako se to riješi i završi
Marvin (Paranoid Android) Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Senna immortalised in new movieJedva čekam.
notenoughreasonsforclaire Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Senna immortalised in new movieJedva čekam.Čekaj, nisi (još od)gled'o?
Marvin (Paranoid Android) Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Nope. Na 46% mi je, gotov za oko sat i po.
notenoughreasonsforclaire Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Izgleda da će Osječka TV prenositi... Na temi o NSu mi niko ne odgovara, pa da pitam i ovde: da li ima šanse da se njihov signal pojavi na mom TVu u Novom Sadu?
notenoughreasonsforclaire Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Izgleda da smo definitivno poslednja rupa - pored nekoliko hrvatskih stanica, i TV 1 iz BiH (zajedno sa "Mrezom") prenosi F1...
renne Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Mekovi dosta brzi na oba treninga danas.Za nedelju se očekuju teški pljuskovi.
Zoe Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 E, tako se to radi...Slaba korist od toga jer TV Istra nema prava prijenosa online.
Čutura Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Slaba korist od toga jer TV Istra nema prava prijenosa online.Razlog vise da se provede vikend u Rovinju, recimo... ;)
Zoe Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Razlog vise da se provede vikend u Rovinju, recimo... ;)Ehh, da bar.. :)Ali jos bolja opcija je biti na samoj utrci, na mjestu dogadjaja. Znam da nije bas tipicno zenski, ali to je na mom popisu jedna od (zasad) neispunjenih zelja.
Кристофер Лумумбо Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2E7-1-rUVTc&feature=player_embedded
Recommended Posts