Frank Pembleton Posted February 16 Posted February 16 Zanimljiv odgovor u nizu. Realno njemu džabe odgovara, ali vredi znati šemu... 1
gospa buba Posted February 16 Author Posted February 16 (edited) 2 hours ago, Shan Jan said: Jel ste sigurni u ovo? Mislim da po zakonu mora barem jedna garaza po stanu a i sto sam gledao novogradnje uglavnom je tako... da sigurna sam. nigde nema 1 na 1. glede bizons, kako se otupi oshtrica kad se naidje na nekog ko zna :rolleys: Edited February 16 by gospa buba
Barti66 Posted February 16 Posted February 16 4 hours ago, Frank Pembleton said: Ja sam upoznao čoveka koji je ima firmu sa onim "lift" garažnim mestima. To se postavi pa se ispuni broj, primi se zgrada i onda se to demontira, i niko nikad ne proverava to... Tako je primljena "Enmon" zgrada par stotina metara niže niz JG
Tihajeza Posted February 16 Posted February 16 5 hours ago, kozha_klima said: Mora ~1.1 parking mesto po stanu, sto se u praksi zaobilazi na razne nacine. Na primeru pominjene GDS Petice u bloku 63. nemoguce je da broj podzemnih garaza i nesto novosagradjenih parking mesta oko zgrade (~15) ispunjava taj uslov. Verovatno su formalno ispunili uslov tako sto su ukljucili postojeca "nicija" parking mesta u Nehruovoj. Trenutno je 1.3 mesta po stanu. Od prošle godine. 2
kozha_klima Posted February 16 Posted February 16 3 hours ago, Frank Pembleton said: Zanimljiv odgovor u nizu. Realno njemu džabe odgovara, ali vredi znati šemu... Zanimljiv i odgovor Bizonov gde tvrdi da se raspitao i pominje Delez u kontekstu vlasništva, iako se taj film daje par stotina metara severoistočno. Možda i nedavno okupljanje oko maksija smatra istim protestom. Velik je blok 63.
Lezilebovich Posted February 16 Posted February 16 Da li je neko identifikovao ove koji brane ogradu ?
Frank Pembleton Posted February 16 Posted February 16 37 minutes ago, Lezilebovich said: Da li je neko identifikovao ove koji brane ogradu ? Atlas osiguranje privatna firma, znamo ih sa nasipa.... Zanimljiv slučaj je bio sinoć, kreće haos tu stoji tip iz JRM sa motorolom, ja i ortak njemu: Čoveče vadi značku, reaguj ovi će da izginu prebiće ih masa na mrtvo... on nam kaže : Ovo je privatan posed mi nemamo nadležnosti tu! Ja i ovaj ne verujemo....
Lezilebovich Posted February 17 Posted February 17 Ono sto sam saznao je, ne samo da grade tamo gde je bio Rad, nego ruše i onaj teren za basket iza, realno jedan od najživljih terena u savskim blokovima 1
Mr.Mxyzptlk Posted February 17 Posted February 17 mozda ce da izgrade novi, bolji, plasticniji, mozzart teren.
kud u maglu Simoviću Posted February 17 Posted February 17 9 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: mozda ce da izgrade novi, bolji, plasticniji, mozzart teren. a propos tih terena ispred bivše zgrade su renovirali jedan(onaj na kome sam načinio prve košarkaške korake) uz dva regularna koša ima i onaj mali, napravili su i onaj kod komunalaca na uglu jg i gandijeve, i oba su uvek kada prođem zauzeta. juče je na onom između zgrada bilo brat bratu 20ak dece i nekoliko roditelja ako ništa drugo nek bar srede sve košarkaške terene po nbg-u(srbiji) pa je neki ćar sori na ofu
Recommended Posts