Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted (edited)

ne mora da znaci, ima(lo?) je tamo neke livade iza piramide

nego, nisam bukvalno par godina svracao u onaj deo od immo(ili kako vec bi) centra pa ka 61

sta uradise debili, popunise sve one parkicd nekakvim zgradama, kojima niti je pre svega mesto tu niti se uklapaju sa okolinom

ostaavishe makar 2 parka i onaj 1 vocnjak, shta li je. dobro su proshli -_-

novi beograd je njima tako grozan, da ne osecaju ni potrebu ni ideju da bilo shta uklope sa bilo chim. ta mrznja se razvija decenijama, i sad daje rezultate. nije bash da razumem zashto je to tako, ali tako je.

Edited by gospa buba
Posted

ostaavishe makar 2 parka i onaj 1 vocnjak, shta li je. dobro su proshli -_-

...

Mislim da će i oni na kraju pasti u cilju ulepšavanja blokovsih pejzaža.
Posted

Ja i dalje nisam uspeo da provalim GDE će ta pumpa biti...

....shit has hit the fan...

Posted

Miriše na potez od ACS-a do perionice, realno jedino tu ima mesta.

Posted

A to što se bukvalno preko puta nalazi pumpa, nema veze?

Posted

Realno nevidim neko drugo mesto,a i baš ih zabole za preko puta, ova je za ovamo a ona za tamo...pogotovu kada počnu da teraju JG uzvodno.

Posted

da, između perionice i one bele zgrade.

Posted

Да се не лажемо одлично је то место за пумпу,а с обзиром да већ имамо еуропетрол,еко,оног малог преко пута пијаце и појма немам који су они зелени код мене ја типујем да ће овде нис да се удене.

Posted

Pa uglavnom svi tipuju na tu lokaciju, prosto nema gde više. I to je ozbiljno iskenjavanje u život obližnim stanarima...

....shit has hit the fan...

Posted

ubijte me sto cu ovo reci, ali da moram da biram izmedju pumpe i zgrade na livadici koju vidim s balkona, glasala bih za pumpu, ostavlja finiju tampon zonu prema zgradama, po svim primjerima iz okoline koje znam, mnogo cistiju, s manje smeca, uljudnijeg izgleda. 

Posted

ubijte me sto cu ovo reci, ali da moram da biram izmedju pumpe i zgrade na livadici koju vidim s balkona, glasala bih za pumpu, ostavlja finiju tampon zonu prema zgradama, po svim primjerima iz okoline koje znam, mnogo cistiju, s manje smeca, uljudnijeg izgleda.

Lepših isparenja, buke, opasnosti, opterećivanja kanalizacione infrastrukture itd...

Nije to izbor ili-ili...

Posted

ulica je s prave strane u odnosu na zgrade da buka ne bude narocit problem, isparenja, opasnost, sta da ti kazem, uz postovanje standarda ne bih razmisljala o ugrozenosti ali ostavljam prostor da si u pravu. svakako ostajem pri svojoj preferenciji, gledajuci okolne blokove i zgrade koje su iznikle pri j gagarina. 

Posted

Prisećam se kada se prva pumpa gradila u JG, kolika je frka bila, nosioci spomenica vitlali ordenjem, i...prc.. stigle još 4.

Posted

+1 bez dileme.