Lezilebovich Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 stize i akva park u nas komsiluk, otvaranje 15.juna valjda. montazni, videcemo na sta ce liciti. http://www.danubeogradu.rs/2017/06/montazni-akvapark-u-bloku-45-aqua-fun-beograd/
gagilija Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 kod nas u 62. (jug) snima se film izmedju garaza, zamolili ljudi iz produkcije da se ne parkiraju vozila u vreme snimanja, a oni ce ocistiti i dezinfikovati sve prolaze i stepenista.
Frank Pembleton Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 kod nas u 62. (jug) snima se film izmedju garaza, zamolili ljudi iz produkcije da se ne parkiraju vozila u vreme snimanja, a oni ce ocistiti i dezinfikovati sve prolaze i stepenista.Čuš zamolili...Ja kad sam se motao po setovima, bilo je ode se u sekr. za saobraćaj prijavi se, dobiju se papiri, oblepi se kraj da obaveštenjima i pauk ispremešta sve što smeta...
Frank Pembleton Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 stize i akva park u nas komsiluk, otvaranje 15.juna valjda. montazni, videcemo na sta ce liciti. http://www.danubeogradu.rs/2017/06/montazni-akvapark-u-bloku-45-aqua-fun-beograd/ Hmmmm U novobeogradskom Bloku 44 biće otvoren montažni akvapark u Dr Ivana Ribara 191 – Aqua fun Beograd, objavio je Blic. Na lokaciji udaljenoj oko 400 metara od tramvajske okretnice u Bloku 45 u pravcu Ostružnice, 15. juna bi trebalo da bude otvoren Aqua fun Beograd.
Frank Pembleton Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Sa koje strane nasipa to planiraju? U njivama gde su i oni teniski tereni.Mislim sprdacina sve je "na naduvavanje" -- "montazno-demontazno"
Frank Pembleton Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Gumeni BNVA da im vidiš FB stranicu, jaki renderi....
Lezilebovich Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 opet jutros komunalci rasterali prodavce drangulija ispred pijace u 44. jadni ljudi sede pored Talarisa u hladu i cekaju da mentol ode, ali on cuva strazu. ne mogu ni u naznakama da razumem koji im kurac smeta 20ak ljudi koji ce mozda zaraditi par stotina dinara tog dana...
Barti66 Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 (edited) A da im vidiš FB stranicu, jaki renderi.... Na sreću nemam fb... Edited June 4, 2017 by Barti66
Frank Pembleton Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Sutra je taj ponedeljak kad Gangula ruši, ajd videćemo... Mislim da će i ovi sa N1 danas da imaju priču o tome... ....shit has hit the fan...
Блок_64 Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Sutra je taj ponedeljak kad Gangula ruši, ajd videćemo... Mislim da će i ovi sa N1 danas da imaju priču o tome... ....shit has hit the fan... Ја морам то да видим.Већ више од деценију чекам да се то сруши.
Frank Pembleton Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Ја морам то да видим.Већ више од деценију чекам да се то сруши.Misliš "nadam se da ću videti" ...
Блок_64 Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Misliš "nadam se da ću videti" ... Од срца друже мој од срца.
Recommended Posts