March 14, 20178 yr Meni samo nije jasno kome bre oni valjaju tolike stanove? ....shit has hit the fan...
March 14, 20178 yr jedan ponosni kupac u a bloku mi je rekao da je imao mali izbor tamo i da su stanovi uglavnom prodani. čak i u onoj sivoj čudnoj zgradi u 63. bloku između evropske i japanske su se već neki uselili (a koju ružnoću grade pored, svaka im čast). mada, evo natrium (preko puta immo centra) nije počet, a bila je ona tabla sa crtežom.
March 14, 20178 yr Ma da "insajder" iz firme koja gradi onaj Savada (pored A bloka) mi kaže da su sve skoro prodali. Zato se i pitam... ....shit has hit the fan...
March 14, 20178 yr kad i taj bg h2o II završe u jurija gagarina će biti 500000 ljudi i 150000 kola. malo će im biti 12 traka, a ne ovih 6
March 14, 20178 yr Author Dugo tu vec nije bio cirkus,nego bude luna park dada, cirkus je mz kozara, zaboravila sam. ali bio je neki put i tu, kod luna parka, secam se. edip@kums. kako u normalnim zemljama ljudi to reshavaju? sazidaju novi grad pored starog? Edited March 14, 20178 yr by gospa buba
March 14, 20178 yr šta se bunite, radiće se proširenje i produženje ulice savski nasip na 2+2 sa razdelnim ostrvom. zaboravila sam na blok 18. trenutno je na ranom javnom uvidu u paketu sa brodogradilištem
March 14, 20178 yr nije rad nego napred. ka j.gagarina ide bolnica i hotel a ka savi komercijalna zona (blok 68) Edited March 14, 20178 yr by beta kentauri
March 14, 20178 yr kad i taj bg h2o II završe u jurija gagarina će biti 500000 ljudi i 150000 kola. malo će im biti 12 traka, a ne ovih 6 Da li oni imaju predviđene parkinge u A bloku i Savadi? Parajlijama/hipsterima koji imaju kola je ispod časti da idu prevozom, zagušenja će biti stravična. Javni prevoz za sada korektno saobraća, ali šta vredi kad oni neće u njega.
March 14, 20178 yr Author privatna bolnica, pretpostavljam? da li drzava razmatra uvodjenje josh koje srednje shkole za nbg/munze, sa lokacijom nbg. ako bi moglo?nije dovoljno shto nema dosta za nas, nego i ovi iz preko pocheli da prelaze, kao bash im dobre deveta i deseta <_< mislim, bilo bi elementarno da gimnazijsko odeljenje ne broji 39 do 42 Edited March 14, 20178 yr by gospa buba