September 23, 201014 yr Vidim neko je dodao ime Omiljen, ja sam juce od mame cula zensko : Omiljena. 3 X sam je terala da ponovi, zna zenu.Padam u iskušenje da pitam šta su po profesiji roditelji Omiljenog i Omiljene. Tj. imaju li škole neke i koje?
September 27, 201014 yr prezime kotursorry, rasejani, ako se ponavljam. ne mogu da otvorim ovaj spisak
September 27, 201014 yr prezime kotursorry, rasejani, ako se ponavljam. ne mogu da otvorim ovaj spisak Чек, који линак горе не ради? Сад сам пробао, све ради а и видим да је колико јуче било посета. Који бура(у)зер користиш? Давно нисам пробао ништа осим ффокса.А Котур већ имамо. Edited September 27, 201014 yr by расејан
September 27, 201014 yr radi linkić, ali imam izvesno administrativno ograničenje..posao i tako to ;)
October 14, 201014 yr Velika. ovo je garant bilo, al jebga, sad sam se probudio posle 3 sata popodnevne dremke. zashlo u noc. idem van.
October 15, 201014 yr slušala sam juče jednu ženu koja se preziva peškir kako je imala problema kad je išla da se porađa pošto tamo svi stalno viču peškir peškir... :D i tako došla sestra u sobu i izdrala se na nju, jel ne čuješ da te prozivam. ova objasnila zbog čega više ne reaguje, a sestra joj rekla, ti si gora od one karabatak sa drugog sprata :Ddakle, karabatak!
October 15, 201014 yr Kundak, Kvocka, Klipa, Tiganj, Hrvat, Milos, Kraguj, Boban, Pustahija, Cigan, Sirovina, Blitva, Bogdan, Jednak Edited October 15, 201014 yr by Paul Gompitz
October 15, 201014 yr slušala sam juče jednu ženu koja se preziva peškir kako je imala problema kad je išla da se porađa pošto tamo svi stalno viču peškir peškir... :D i tako došla sestra u sobu i izdrala se na nju, jel ne čuješ da te prozivam. ova objasnila zbog čega više ne reaguje, a sestra joj rekla, ti si gora od one karabatak sa drugog sprata :Ddakle, karabatak!:Dmoja nasca iz likovnog u osnovnoj se prezivala Peskir
October 15, 201014 yr Šerbedžija, Sarač, Čimbur, Milanko i Matan (prezimena), Mađar, Zima, Leskovac, Ivanić (kao Ivanić Grad), Kruh-Vuk (nije djevojačko i muževo), Paspalj, Laka, Godina, Carina Edited October 15, 201014 yr by Paul Gompitz