Jump to content
IGNORED

Majstorski topik

Miralem

Recommended Posts

Posted
Sto mi ne rekoste da treba da cekam do penzije da se bizon stegne? :)
Veeelike su šanse da će varilac da pecne taj komad za šraf... Epoksi? Dvokomponentni 5-minutni Bison je oko 300 kinti po farbarama...
bi400005_bison_epoxy_5_min__55606.jpg <_<
  • Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

676

• mire

563

• Блок_64

502

• kud u maglu Simoviću

413

Posted

Nisu imali taj. Bio ovaj od 520 i neki brzi za 800+ (cini mi se da je pominjao sat ili dva) Nisam ni provalio koliko se ovaj sporo susi dok nisam stigao kuci.

Vreme respolozivo za rad je 1.5 sat. Spojite delove i snazno pritisnite skupa i tako ostavite 7 sati. Vreme stvrdnjavanja 24 sata
Samo nek on uhvati pa ne zalim sto ga cekam 24h :)Ove druge sitnice sto sam lepio u istom cugu mi vec sad deluju posteno zalepljenje.Na ovom sto sam ga uzeo pise "super strong" Sto je brzo to je i kuso :D
Posted

Sveze vesti o famoznom srafuBison nije nista uradio. Onako mala kapljica (nisam smeo vise da ne ode gde ne treba) je napravila slabasnu vezu koja je odmah pukla.Dok sam se ja vozao na drugoj bicikli naleteo mi je prijatelj i izvadio ovaj prokleti sraf sa moje :) Izvadio ga je tako sto ga je zasekao turpijom pa nekako odvrnuo sa sve onim patrljkom unutra. Sad cu lepo da stavim novi sraf i resen problem :)Hvala svima na paznji i konstruktivnim savetima.

Posted

imbus ključ pukao iako je šaraf bio toliko "zategnut" da je odvrnut šrafcigerom? da sam juče umro ...

Posted

Nisam siguran kako ga je skinuo. Pretpostavljam da je srafcigerom.Imbus kljuc je krsh. Vec sam rekao da je pukao iako nisam previse zatezao.

Posted

pa ako ga je zaturpijao onda je neki šrafciger princip. iznenađujuće je da je glupi imbus pukao a kada je poslužio kao glava šarafa pružio je dosta otpora da šaraf izađe.whatever, problem rešen, mi se dopisivali par dana i tako, idu dani.

Posted

Imbus je pukao ali patrljak i dalje stoji unutra postojano kano klisurina. Zaturpijao je sam sraf pa ga je nekako odvrnuo. Posle sam probao da mlatim onim srafom po betonu da vidim da li ce ono cudo ispasti ali nema sanse.Moracu da ga posaljem Miretu da pokusa da ga probusi :)

Posted

cime da skinem danicu draskovic sa ulaznih vrata zgrade? neverovatno jak lepak, ne moz ni da se ogrebe, ni da se spere...

Posted
cime da skinem danicu draskovic sa ulaznih vrata zgrade? neverovatno jak lepak, ne moz ni da se ogrebe, ni da se spere...
Aceton uglavnom razbija te stvari.Nakvasiti, malo sačekati i ostrugati.
Posted

Hitno potreban danas dostupan majstor vodoinstalater, pukla mi je cev u zidu, u kupatilu.Nije za Gradsko Stambeno, njih sam već zvao.

Posted

Mlaz tople vode je bio tanak kao vlas kose:WG8Y7.jpgGP5ct.jpgA napravio se posao od 2 + 2 dana (za malterisanje i druge pločice):

vGiGX.jpg

Posted

pocink cev? jel imaš ideju koliko je stara?