Jump to content
IGNORED

Majstorski topik

Miralem

Recommended Posts

Posted

samo (loše) kaljeni čelik tako pukne...

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

673

• mire

563

• Блок_64

502

• kud u maglu Simoviću

413

Posted
a kako znate da je kaljen?i bas vala, okreni ga naopacke, zagrej i izdzokaj cekicem. ako ne ispadne kupi novi bajk.
Prati fabulu radnje.Vec sam ga okretao i grejao bez rezultata.
Posted

a sto nisi probao nekim lepkom?

Posted

A posle se bunite sto se 5 strana pise o mom srafu.

Posted
Prati fabulu radnje.Vec sam ga okretao i grejao bez rezultata.
pa kad si pustio gravitaciju da radi posao. moras vise da se angazujes.a da odes kod bravara?
Posted
A posle se bunite sto se 5 strana pise o mom srafu.
ma zajebavaju, teraj ti samo tvoje.
Posted (edited)

Sto mi ne rekoste da treba da cekam do penzije da se bizon stegne? :)Nalepio sam neko parce bakarne zice na patrljak i namestio sam ga tako da se ne pomera pa ce ga valjda za 12-24h uhvatiti. Nisam preterani optimista.Polepio sam jos neke sitnice po kuci tako da ako bar to sredim ne zalim lovu datu za bizona (520 kinti)Ako ne uhvati gde da idem? whistling.gif

Pocepala sam eko kožu na kauču, jel Ok da zalepim super lepkom?
Samo da vratim ovo pitanje na prvu stranu. Edited by katamaran
Posted

kad radim zidove, profile lepim popodne...pa sledeće jutro u nastavak akcijedakle, strpljenje

Posted

nema od tog posla nista dok se ne razbusi, dobra burgija na minimum obrtaja i polako....

Posted

ali mora da bude dobro kaljena

Posted (edited)
kad radim zidove, profile lepim popodne...pa sledeće jutro u nastavak akcijedakle, strpljenje
Ostavicu ga do sutra pa sta bude.Da sam bar izvukao drugu biciklu pre nego sto sam sve namontirao. (sestrina je isto kod mene u supi) Ne preskace mi se danas voznja. Sad cu da je izvadim al onda opet moram da se smaram sa namestanjem ove zice :(Ako i ne izvadim sraf a zalepim ove ostale sitnice sasvim sam zadovoljan za 520 kinti. Daleko veca kolicina nego obican super lepak a kazu da ovo cudo izuzetno jako lepiedit: great success :)Izvukao sam ovu drugu bez pomeranja prve. Odoh da se vozam. Edited by katamaran
Posted
Odoh da se vozam.
ajd, vala, zasluzio si :D