Frank Pembleton Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Ne zaboravi da imam i bušilicu, udarnu Tzv čekič... ... Shiit has hit the fan...
Valk Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Yes, Einhell. Ništa specijalno ali za moje kućne eskapade u ludilo super. Inače, u Lidlu uvek ima zanimljivog alata, ne znam da li imaš poverenja u njihov asortiman po tom pitanju ali deluje sasvim kvalitetno.
MocaVukotic Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Alat koji kosta soma-dva dindzi tesko da je kvalitetan
djeneralche Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Ako ga koristis onoliko dugo koliko ga koriste svi neprofesionalci, dakle par puta godisnje ili manje sasvim je ok.
Valk Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 9 minutes ago, djeneralche said: Ako ga koristis onoliko dugo koliko ga koriste svi neprofesionalci, dakle par puta godisnje ili manje sasvim je ok. A ako je i Rođenom dobar, ko smo mi amateri da prikenjavamo.
kud u maglu Simoviću Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 30 minutes ago, MocaVukotic said: Alat koji kosta soma-dva dindzi tesko da je kvalitetan takoe sanjam da imam plavog boša, i zavrtač, i odvrtač, i hiltitm, i brusilicu(ugaonu i klasik) i keksericu i glodalicu, i ono što vrti i ono što struže i sveeee
mire Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 (edited) evo, npr, onom baterijskom tiplericom sam za noć na promenadi iscevario oko 300 metara u ljutom betonu, uz jednu zamenu baterije 20V naravno, kupio sam i rezervnu @Valkyrie Edited April 2, 2020 by rođeni
mire Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 35 minutes ago, MocaVukotic said: Alat koji kosta soma-dva dindzi tesko da je kvalitetan za hobi upotrebu je vrh
kud u maglu Simoviću Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 5 minutes ago, precog said: skk je kekserica?
precog Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 uvek mi je bilo zanimljivo kako se dolazi do tog majstorskog zargona. uglavnom je lose razumevanje nemackih ili italijanskih naziva. kekserica mi deluje kao lokalizam
SNARC Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 1 hour ago, Valkyrie said: Ne zaboravi da imam i bušilicu, udarnu Maturalna fotka ?
mire Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 4 minutes ago, precog said: uvek mi je bilo zanimljivo kako se dolazi do tog majstorskog zargona. uglavnom je lose razumevanje nemackih ili italijanskih naziva. kekserica mi deluje kao lokalizam nije opšteprihvaćeno je
Recommended Posts