March 2, 20205 yr On 26.2.2020. at 11:50, Valkyrie said: Jel ima lemilica kod Kineza da se kupi? Duznem i tebi jednu! https://www.wobyhaus.co.rs/lemilice-i-pistolji-za-leplj-/14615-lemilica-w-lp-30 Jeftinije tesko da ima. Edited March 2, 20205 yr by Блок_64
March 4, 20205 yr Na kraju sam kupila u Woby neku štapnu od 40W, treću ruku sa lupom i kalaj. Uspela sam da popravim vrtešku Hvala svima na savetima i pomoći.
March 4, 20205 yr Brao Meni ćerka (napunila 18) kaže nekidan, "ej, pregorela mi sijalica u sobi". - Dobro, i ? - Pa kako da namestim, ne znam... Ne budem lenj, donesem joj najstabilniju stolicu u kući i novu sijalicu, namestim joj pod luster i kažem "evo, ovo je sve što ti treba, ćao." Danas treći dan obilazi stolicu ispod lustera na sred sobe da bi upalila lampu. Odvažiće se možda do kraja nedelje.
March 4, 20205 yr znači tačno je ono što pišu portali, da milenijalvi ne znaju da promene sijalicu pročitao juče i ubacio u folder gluposti, kad ono stiže potvrda iz rl
March 4, 20205 yr Bice zanimljivo posmatrati reakcije kad jednog dana rikne internet. Tada ću se već zabrinuti
March 4, 20205 yr mislim da sada uče zamenu led sijalica, ako joj je dao običnu, jasno je zašto ne zna