mire Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 1 hour ago, maheem said: Današnji bilans majstorisanja tata praseta: Sad moram da guglam neku medžik masu za popunjavanje, ako neko ima dobar predlog nek se ne ustručava, hvala gde ti je to, uvek imam fugenfilera pri ruci
mire Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 9 hours ago, Braća Strugacki said: opa, led trake ušlo se u kintu šta je buržoazijo, zezaš poštenu radničku klasu
Valk Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 4 hours ago, Ras said: Evo ti ove do 1000 dinara, poslužiće i dugoročno. Pretpostavljam da ti se ne ulaže baš u Erse i Wellere? Verujem i da bi ti bez nadoknade pomogli u bilo kom servisu u komšiluku. Hvala, javljam šta sam uradila. A ovo za komšiluk verujem da možda i bi, ali nešto mi se čini da je bolje da se izvežbamo u svim zanatima jer uskoro neće ni biti majstora u Srbiji. Pitaću Bloka da me uzme za šegrta
maheem Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 10 minutes ago, rođeni said: gde ti je to, uvek imam fugenfilera pri ruci Sutra ću završiti tiplovanje pa ću zvati majstora sa petog sprata koji gletuje tamo da mi sredi rupčagu. Sretoh ga slučajno u liftu danas sa krep trakama pa sam ga startovao
maheem Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 51 minutes ago, Frank Pembleton said: A šta si ovo "probao"? Bušio rupu? ... Shiit has hit the fan... Bušio sa druge strane pa probio
Ras Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 @Valkyriekoliko vidim ti si vekave, možeš odmah na mešalicu
Valk Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 35 minutes ago, maheem said: Bušio sa druge strane pa probio Pa čoveče 27 minutes ago, Ras said: @Valkyriekoliko vidim ti si vekave, možeš odmah na mešalicu O, hvala! Plan je da krenem od lemilice pa da stignem do varioca na nekoj naftnoj platformi u norveškom moru. Ima da pitam pošto Beograd!
Frank Pembleton Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Bušio sa druge strane pa probioAjoj...Ja tako u sveže rađenom stanu, bušio rupe za elemente u kuhinji obavio sve, kad posle gledam u kupatilu kad ono truglasto parče ono veličine nokta na malom prstu.Reko: jao jel moguće da je keramičar čuknuo i nije mi rekao, jao ionako me je iznervirao dok je završio...I u nekom besu mi sine, daj da vidim metar od "spoljnog" koji je zajednički, kad ono tačno sam "čuknuo"...Ništa super lepak vratio nazad... ... Shiit has hit the fan...
SNARC Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 1 hour ago, Valkyrie said: Pa čoveče O, hvala! Plan je da krenem od lemilice pa da stignem do varioca na nekoj naftnoj platformi u norveškom moru. Ima da pitam pošto Beograd! Ajde neko jbm mu..fali mi ortak da ne idem sam.
Sestre Bronte Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 3 hours ago, rođeni said: šta je buržoazijo, zezaš poštenu radničku klasu nisam ja buržoazija, ja mu dođem ono što je nekad davno jedan čovek zvao teletabis
Filozof manijak Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 13 hours ago, SNARC said: Ajde neko jbm mu..fali mi ortak da ne idem sam. Evo ja ću, al da zavrrimo i kurs za podvodno varenje
SNARC Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 1 hour ago, Filozof manijak said: Evo ja ću, al da zavrrimo i kurs za podvodno varenje Zajebanti se manje placaju
John Coltrane Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 On 26.2.2020. at 15:49, maheem said: Današnji bilans majstorisanja tata praseta: Sad moram da guglam neku medžik masu za popunjavanje, ako neko ima dobar predlog nek se ne ustručava, hvala Priznaj, nije sramota
Recommended Posts