Jump to content

Majstorski topik

Featured Replies

6 hours ago, Paul Gompitz said:

Posalji mi molim te broj tog majstora.

poslato

• Replies 8.7k
  • Views 726.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Zna li neko da neko u BG (Zemun idealno) ima prostor za iznajmljivanje za radionicu?

Trazio po internetu, cni mi se da sam ranije citao da ljudi dele troskove za npr. stolarske radionice, ali sada ne mogu da pronadjem. Treba mi na par dana nedeljno prostor sa uticnicom™  koji trpi prasinu.

Edited by Caligula

da li to mislis na duze?

od proleca bi vrlo rado usao u tal sa tobom al negde blize centru. nbg npr?

Ma i NBG bi odgovarao, samo je cifra bitna da nije preterana. Sta bi ti radio?

Stavio crni kozni trosed i pravio intervjue

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

:lol:

drvo neko.

mada moze i mlatko kao treci. usisacemo prasinu. nema problema, a studio odgovara i kauboju i meni, ne se baci.

On 31.12.2019. at 17:38, foto said:

mada moze i mlatko kao treci. 

get a room

sva trojica: to i radimo

ok, nije mi uspela fora

Potrebna preporuka,gde kupiti najeftinije tus kabinu i tus kadu? Koliko kosta ugradnja?

500 evra

5 hours ago, Miki_belavista said:

Potrebna preporuka,gde kupiti najeftinije tus kabinu i tus kadu? Koliko kosta ugradnja?

moj savet, šaraj po internetu. za ugradnju kade (duboka, ovalna, 110 x 70 sa 4 staklena panela) cena je bila 5000. zalivena silikonom koji posle 2 godine nije pobuđaveo.

• 3 weeks later...

Imamo neku veš mašinu Gorenje i odnedavno je prestala da greje dok  radi. Ja sam danas zamenio grejač, nije skup a znam da nikad na njoj nije menjan i u jednom momentu je lepo grejalo ali je u toku rada prestalo i veš je ponovo bio hladan na kraju. Dakle hoće da greje ali prestane, ima li neko iz iskustva ideju šta bi to moglo da bude najverovatnije, pre nego što pozovem majstora?

termostat?

Pomislio sam, nego smo oboje imali zajednički prelom mozga i istripovali se da je veš posle pranja vruć, a naravno da nije jer se ispira hladnom vodom :lol:

On 3.1.2020. at 18:16, Miki_belavista said:

https://www.dimtrade.rs/proizvodi/kade-i-kabine/

Na drugo pitanje ne znam odgovor jedino da ti dam broj od nekog vodovodzije.