đorđe geprat Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 6 hours ago, Paul Gompitz said: Posalji mi molim te broj tog majstora. poslato
Caligula Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 (edited) Zna li neko da neko u BG (Zemun idealno) ima prostor za iznajmljivanje za radionicu? Trazio po internetu, cni mi se da sam ranije citao da ljudi dele troskove za npr. stolarske radionice, ali sada ne mogu da pronadjem. Treba mi na par dana nedeljno prostor sa uticnicom™ koji trpi prasinu. Edited December 31, 2019 by Caligula
foto Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 da li to mislis na duze? od proleca bi vrlo rado usao u tal sa tobom al negde blize centru. nbg npr?
Caligula Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 Ma i NBG bi odgovarao, samo je cifra bitna da nije preterana. Sta bi ti radio?
mlatko Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 Stavio crni kozni trosed i pravio intervjueInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
foto Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 drvo neko. mada moze i mlatko kao treci. usisacemo prasinu. nema problema, a studio odgovara i kauboju i meni, ne se baci.
pacey defender Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 On 31.12.2019. at 17:38, foto said: mada moze i mlatko kao treci. get a room sva trojica: to i radimo ok, nije mi uspela fora
Miki_belavista Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Potrebna preporuka,gde kupiti najeftinije tus kabinu i tus kadu? Koliko kosta ugradnja?
đorđe geprat Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 5 hours ago, Miki_belavista said: Potrebna preporuka,gde kupiti najeftinije tus kabinu i tus kadu? Koliko kosta ugradnja? moj savet, šaraj po internetu. za ugradnju kade (duboka, ovalna, 110 x 70 sa 4 staklena panela) cena je bila 5000. zalivena silikonom koji posle 2 godine nije pobuđaveo.
copkillah Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 Imamo neku veš mašinu Gorenje i odnedavno je prestala da greje dok radi. Ja sam danas zamenio grejač, nije skup a znam da nikad na njoj nije menjan i u jednom momentu je lepo grejalo ali je u toku rada prestalo i veš je ponovo bio hladan na kraju. Dakle hoće da greje ali prestane, ima li neko iz iskustva ideju šta bi to moglo da bude najverovatnije, pre nego što pozovem majstora?
copkillah Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 Pomislio sam, nego smo oboje imali zajednički prelom mozga i istripovali se da je veš posle pranja vruć, a naravno da nije jer se ispira hladnom vodom
Блок_64 Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 On 3.1.2020. at 18:16, Miki_belavista said: Potrebna preporuka,gde kupiti najeftinije tus kabinu i tus kadu? Koliko kosta ugradnja? https://www.dimtrade.rs/proizvodi/kade-i-kabine/ Na drugo pitanje ne znam odgovor jedino da ti dam broj od nekog vodovodzije.
Recommended Posts