Matilda Ivancic Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 1 hour ago, yabadaba said: Postoje fidovke koje u sebi imaju i osigurač. Schrack ih ima.
Jumanji Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Ma znam ja da je za majstora, koga nemam -.- samo eto da cujem vase savete i iskustva. Muskarci su generalno majstori za mnoge stvari u svojim kucama i vole da se petljaju, a i izes onog koji nije i nista ne zna [emoji38] Inace odvrnem uvek toplu da izadje vazduh, ali to traje beskrajno dugo, i opet ne izadje sav vazduh, kazem vam tek posle 3 dana (treba imati na umu da cesto nisam kod kuce), situacija se sasvim normalizuje. A doduse u kupatilu se sredi mnogo brze, ali u kuhinji, koja vuce toplu vodu iz bojlera u kupatilu (nemam kuhinjski b.) posle 3 dana, valjda jer je dugacak put, tj daleko slavina. Btw, kako da pronadjem majstora?Koga god sam pitala da mi preporuci svog, ili zivi na suprotnom kraju grada ili su savetodavci nezadovoljni pruzenim uslugama...Cesto nestaje voda, stare su cevi u okolini i izludjuje me problem.
yabadaba Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 @Matilda Ivancic Ovo je obična. Trebalo bi da imas osigurač. Inače osigurač čuva instalaciju a fidovka glavu.
Skyhighatrist Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 2 minutes ago, yabadaba said: osigurač čuva instalaciju a fidovka glavu Ovako sam i ja razumeo tu problematiku...
Jumanji Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 a u kom si kraju/opštinaFilmski grad, Skojevsko naselje
kud u maglu Simoviću Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 ovaj moj ne prelazi most gospodin čovek tu beše toplovod?
Jumanji Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Sve gospoda -.-Ne, ja nemam toplovod, imam bojler
Блок_64 Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 Моји раде по целој Србији.Ако ти треба јави да ти пошаљем број од некога.
kud u maglu Simoviću Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 prozor koji najređe otvaram kada otvorim na kip otvara tj ne zakoči levu donju "bravicu" kada je zatvoren(ručka na dole) zabravi se sve jel ima neka mađija za to?
James Marshall Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Ručka je na lijevoj strani pendžera, kapiram? Imam sličan problem, samo sa vratima. Očigledno je problem u dijelu hoda kad prođeš srednju poziciju (onu za otvaranje) da se tad oslobodi a onda u drugom dijelu taj pimpek na prozoru ne upadne gdje treba (u onaj mali kanal na okviru) već ostane slobodan. Jbg, jebeno mi ovako tekstualno objasniti
Frank Pembleton Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 17 hours ago, kud u maglu Simoviću said: prozor koji najređe otvaram kada otvorim na kip otvara tj ne zakoči levu donju "bravicu" kada je zatvoren(ručka na dole) zabravi se sve jel ima neka mađija za to? Probaj da rukom pritisnes taj deo kad okreces rucku (znam da je mozda malo "spajderman" potez) da ga mehanizam dok je kvaka u polozaju za puno otvaranje, ne otvori... A znam taj osecaj ja sam pre par godina tako otvorio prozor koji je bio veliki , kvadrat, i mislio sam da ce ceo da se otkaci i poklopi me... Inace ima sad novitet u mehanizmima, da se prozor "zaustavi" u bocnom otvaranju kao kip, samo bocno i to sve kvakom regulises...
Frank Pembleton Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ne razumem Pa moguce da kada otvaras prozor na kip, kvaka je u jednom trenutku u polozaju koji je za "puno otvaranje" i u tom polozaju je ta bravica oslobodjena i prozor se odmakne i kada bi trebalo da "uhvati' za kip polozaj ona je vani... Ako drzis ram prozora dok kvaka prelazi taj polozaj da bi otisla "na gore" mozda zubac nece izleteti i ostace u poziciji da zakaci to sto treba. Mozda ja nisam dobro shvatio, a mozes i da zoves majstora
Recommended Posts