September 29, 20186 yr sta je ispod? rigips? ima onih mrezica za rigips, koje se stavljaju na spojeve izmedju ploca. to mi deluje kao najlakse i najlogicnije resenje Edited September 29, 20186 yr by triple_nippled
September 29, 20186 yr dva materijala ovo nešto krpljeno, domalterisano, šta već rigips je ime firme Edited September 29, 20186 yr by rođeni .
September 29, 20186 yr Da.ispod je neka izolacija iz sedamdeset i neke.Kao tvrdi karton a na njega su lepili tapete.Skinute tapete i ostrugano koliko je moglo.Ovo je izmedju prozora i coska.Izgletovan je ceo zid,nije doradjivano,malterisano.Pojavilo se na jos par mesta,ali ne ovako drasticno.Ceo spoljni zid je oblozen tom izolacijom. Edited September 29, 20186 yr by askeladden D
September 29, 20186 yr da. mrezica, pa opet glet. ako idu tapete, ne verujem da ta treba bilo sta drugo. http://www.velog.rs/trake_za_gips/bandazna_traka_5cm__90m_knauf-1546
September 29, 20186 yr ako nećeš da cifraš, najbolje tapete ili prelepiš gipsane ploče ili mrežica , pa preko lepak za stiropor pa glet šta ti volja Edited September 29, 20186 yr by rođeni
September 29, 20186 yr 6 hours ago, askeladden said: Hvala na pomoci svima.Odoh da biram tapete Прочитај опет овај савет 7 hours ago, rođeni said: nema tu leba prelepi gipsane ploče 6 hours ago, rođeni said: ako nećeš da cifraš, najbolje tapete ili prelepiš gipsane ploče ili mrežica , pa preko lepak za stiropor pa glet šta ti volja С обзиром на цену тапета можда ипак треба да размислиш о друге две опције који ти је рођени дао.
September 30, 20186 yr 3 hours ago, rođeni said: nece, nije to beton uz beton u mojoj zgradi imam pukotine u ciglenom zidu. sleganje terena.