April 22, 20178 yr Secate se kakao sam kukao da zastaklim terasu... e pa resio sam to :D Edited April 22, 20178 yr by Milosh76
April 22, 20178 yr Kliza levo i desno, sva 4 stakla mogu da se pomeraju, ne pomeraju se iz lezista... Ti sto se skupljaju na jednu stranu su na jednoj sini. Ovde ima 4 odvojene sine za svako staklo posebno Edited April 22, 20178 yr by Milosh76
April 22, 20178 yr Ahaaaa znači imaš 4 kanala svaki za po jedno staklo, pa onda možeš , ako hoćeš da naređaš sva 4 na jednu stranu?
April 22, 20178 yr I mene zanima, verujem da je jeftinije od onih što se "naslažu" ako ništa drugo prostije je...
April 22, 20178 yr Cena je 330e.. s tim sto su stavili aluminijumsku konstrukciju na koju su nakacili ovaj deo gde idu stakla. Onda su stavili L profile levo, desno i gore da se ne vidi "rupa" tj neravnine. Kad su to popunili pur penom i stavili L profil, onda su i usrafili sve to, tako da kad gledas prakticno je sve pod konac. Mozes gurati stakla levo i desno ili ih ostaviti gde god hoces u svom kanalu. Stakla su neka ojacana, bukvalno ih je tresnuo pesnicom i nisu se polomila. Sve u svemu zadovoljan sam. Ako nekog zanima... u pitanju je terasko, a ovo cudo se zove Gazebo sistem sa 4 vodjice http://www.terasko.rs/italijanski-siber-4.html Edited April 22, 20178 yr by Milosh76
April 22, 20178 yr Secate se kakao sam kukao da zastaklim terasu... e pa resio sam to :D Одлично изгледа.
April 22, 20178 yr Meni su oni što se "slažu" na krajevima uz zid bili super , ali ovo je super isto... Nego kakve su ti ovo rešetke pre tog zastakljenog dela? ....shit has hit the fan...