sherman Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 e drugari, treba kod matorih da sredimo potkrovlje da li raditi ono klasicno malterisanje zidova ili stavljati gipsane ploce?imate li neka iskustva sa tim? sta je trenutno vise IN?
twisted Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 zavisi koji je obim posla, tj kolike su zaista neravnine :) upravo sređujem jednu sobu u stanu, a gipsane ploče moram stavljati jer zid nepopravljivo puca (zgrada se valjda ljulja, sleže ko će ga znati)ovo je pitanje za mog opštinara dusana1975 :)))
sherman Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 zavisi koji je obim posla, tj kolike su zaista neravnine :) upravo sređujem jednu sobu u stanu, a gipsane ploče moram stavljati jer zid nepopravljivo puca (zgrada se valjda ljulja, sleže ko će ga znati)ovo je pitanje za mog opštinara dusana1975 :)))u pitanju je potkrovlje i nista ne puca jer su na zidovima samo blokovi.sad jebem li ga da li je ravan zid skroz. tebalo bi da jeste@ Ducimorz moze biti samo kod mene u borcaji. a i moji roditelji mrze pernate zivotinje...
twisted Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 pa ja sam pre za malterisanje, nikad nisam voleo kuc kuc zvuk od rigips ploču iza koje nema ničega :D drugo, postavljanjem aluminijumske konstrukcije iza gipsane ploče smanjuješ sobu :(
MancMellow Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 (edited) OK, naizgled kretensko pitanje, ali... treba mi linoleum...puno linoleuma-oko 160 kvadrata. Za jednokratnu upotrebu, moze i polovan. Jel zna neko gde to ima povoljno da se pazari. U obzir dolazi siroka okolina Beograda, dakle do 100km unaokolo. Edited December 8, 2010 by M16
cmrlj Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 idi u dermu u sedmog jula, ako i nemaju, obicno znaju da kazu gde svakojake gluposti mogu da se kupe. a mogu i ja da ti proverim ako ti je daleko :)a kako mislis za jednokratnu upotrebu, hoces da ga iznajmis?
MancMellow Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 (edited) Pa ako ima hocu i to. Lepo, mislim za jednokratnu upotrebu, dakle da prekrijem parket jednom, da se ne osteti za jedno vece i posle ga sklanjamNije mi daleko 7 jula/Kralja PetraEdit: mislim, jel znas da neko iznajmljuje?I hvala na odgovoru :) Edited December 8, 2010 by M16
ivy Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 mozda ti je stvarno jeftinije da kupish neki etison/tanki tepih na buvljaku koji posle mozesh da bacish ili dash nekomili papuche za sve pare :)
Killiana Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 jel ti to pravis isto ono sto pravi i busov drug u podrumu svoje kuce?
sherman Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 najbolje da im kazes da svako ponese svoje parce linuloeuma u dimeznijama projektovanog i ocekivanog kretanja na zurci. a da na licu mesta sklapaju ugovore o prelasku preko tudjeg parceta linoleuma. neka tebe ovlaste kao punomcnika, s obizorm da ces moci da se slobodno kreces po tudjim linoleumima, da sklapas te ugovore i uzimas procenat od svakogili da svako ponese svoje patofne...
cedo Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 (edited) jel ti to pravis isto ono sto pravi i busov drug u podrumu svoje kuce?gde se toga seti Edited December 8, 2010 by cedo
Recommended Posts