Milogled Bluff Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 slavija - visnjicka banja 7ipo min!novi most ftw!I onda jos svega 25 minuta do kuce. Na konju si.
ToniAdams Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 I onda jos svega 25 minuta do kuce. Na konju si.zahvaljujuci mostu stizem za 21
salerokada Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Ima veze i te kako. Sve je povezano. Saobraćaj u gradu ove veličine je skoro živ organizam.+1Kada je puštena Gazela gužva u 29. novembra i kod Pravnog se prepolovila.
đorđe geprat Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 juče nešto iza tri popodne, majstori su prefarbavali grafit na pilonu. pitao sam ovde da li će biti postavljena ograda vs. samoubica i egzibicionista. dodajem i o ogradi koja će štititi pilon od mazanja i kablove od krađe. uzmeš bonsek pa guslaš po sajlama pa nosiš na otpad
nbg4ever Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Jel se zna ko je u pitanju? SNP, Seselj, ili Pravda za Grobare?
Alphons Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 uzmeš bonsek pa guslaš po sajlama pa nosiš na otpadnije da se imalo razumem u to, ali mi deluje da je seča kablova koji su pod takvim opterećenjem samoubistvo iz zasede.Jasno mi je da ljudi koji kradu kablove ne sede kod kuće i rade statičke proračune, ali ovako nešto bi bilo predebilno.
đorđe geprat Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 šta zna debil šta je opasno. sekli su 10 kV kablove pod naponom.
Alphons Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 šta zna debil šta je opasno. sekli su 10 kV kablove pod naponom.ujbmtisunce. zanemarite moju prethodnu izjavu. i dalje imam previše vere u čovečanstvo.
ion Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Škole ne rade, verovatno i to ima uticaja na negužvu.Naravno.Ali je lepše to objašnjavati Efektom Mosta.Realno stanje će se pokazati relativno brzo. Kao i efekat ZOBS-a.Realno, za koji minut će se skratiti putešestvija po gradu, ali to neće biti nešto ultramega ko što pričaju u predizbornim porukama upućenim javnosti.
Venom Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Naravno. Kad krene skola, pa decurlija upali masine i zakrci puteve, druga ce se pesma pevati.
Zverilla Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 (edited) zna li se koliko je kostala cuprija? (mozda je bilo ali mrzi me da trazim po threadu)inspirisala me danasnja djilasova izjava Upitan za cenu izgradnje Mosta na Adi, Đilas je kazao da svako ko hoće to da zna može da pročita u dokumentima Skupštine grada Beograda.jer mi se nesto ne citaju dokumentaa i videh ovo na vikipediji za 126mil evra Edited January 16, 2012 by Zverilla
Frile Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 zna li se koliko je kostala cuprija? (mozda je bilo ali mrzi me da trazim po threadu)inspirisala me danasnja djilasova izjava jer mi se nesto ne citaju dokumentaa i videh ovo na vikipediji za 126mil evraNemojmo porediti babe i žabe.Na prvu loptu meksički most nema pristupne puteve i petlje koji su uračunati u cenu Mosta preko Ade, a verovatno oni koji su stručni po pitanjima mostogradnje mogu naći još parametara (na primer: površina) zbog kojih se ova dva mosta ne mogu tek tako porediti.Sve to nije dokaz da kod nas nije moglo jeftinije, da nije bilo nameštanja, krađa i predizbornih mahinacija.
April Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 a i videh ovo na vikipediji za 126mil evraJaka stvar. Ovo bi Mrka odradio za 80.
Recommended Posts