harper lee Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Naprotiv, na velikom terenu se siti naodmaramo kada vam lopte beže po autima. Zvuči čudno, ali tamo je lakše igrati.Nije ni cudo. Kad vodite treba vam po pola sata da izvedete aut. Vi prvo da se skupite za mali teren pa onda mozemo da razgovaramo o eventualnom prelasku na veliki.
nisam ja Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 ljubitelj. iz nsa sam. pitam informativno. ako se bash zadesim u bg da znam ... :)
LeBron Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Jel ja igram sutra ili sam opet na Ubu?Igras,dodji.Mozda ces dobiti cast da branis posto sam nesto sjebao ruku.U stvari,neko ce morati da brani,ja cu sad davati golove.
harper lee Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Igras,dodji.Mozda ces dobiti cast da branis posto sam nesto sjebao ruku.U stvari,neko ce morati da brani,ja cu sad davati golove.qq
Nemanja Posrbica Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Igras,dodji.Mozda ces dobiti cast da branis posto sam nesto sjebao ruku.U stvari,neko ce morati da brani,ja cu sad davati golove. Ja sam se pomalo zezao kada sam branio pred meč. Ja to ne umem ili činim jako slabo. Biće stvarno qq, ako budem ja branio.
nebojsapetkovic Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Dajem šansu podmlatku... nisam tu do 5. jula....
LeBron Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Dajem šansu podmlatku... nisam tu do 5. jula....Daješ šansu grobarima misliš...
Delija67 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Medicinski tim FFK Zigoljubitelji je dao zeleno svetlo za moj poravak na teren, iako sam jos uvek adovoljno oporavljen.
Recommended Posts