gervasius twinkleminkleson Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 steve zahn je iritantan, ali meni je najnezanimljiviji lik [za sada] lesterov sin, prema njemu sam potpuno indiferentan. kad god se prebace na njega, u new york, ja jedva cekam da se taj dio priche zavrsi i da idemo nazad u NO.
Sludge Factory Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 (edited) steve zahn je iritantanHmm, ima kod njega nesto zanimljivo. Ova naznaka njegovog politickog aktivizma, plus sve intenzivnije druzenje sa Dzonom Gudmenom i plus ponovno Sajmonovo lagano proturanje ideje o legalizaciji narkotika ( ) Videcemo gde ce to da odvedu, mozda su se u ovoj epizodi samo zezali, ali mirise na pricu u smeru nekih kampanja (politckih ili drustvenih™) i sudara sa elitom, sistemom..., cime god. Moze to da bude fino. :) Edited May 3, 2010 by Sludge Factory
Ajant23 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Mozda si shvatio da sam ja time mislio nesto negativno. Naprotiv. Bas mislim da je dobro sto tako rade i kod Treme-a i kod Wire-a.Ne, nego smatram da to što si napisao jednostavno nije tačno kada je Žica u pitanju :D
Ryan Franco Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Složio bih se s tobom. :DTremej lagano ispunjava visoka očekivanja.Btw, špica je apsolutno savršena! U rangu sa špicom Karusela.
morgana Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 (edited) ^sta je karusel?spica jeste genijalna, ja sam nesto pomisljala na karneval. Edited May 4, 2010 by morgana
Mauci Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Izvodjac uvodne spice je John Boutte, u poslednjoj epizodi je nastupio u onom klubu u Texasu. Pesma se inace zove The Treme Song, vrti mi se maltene nonstop poslednje dve nedelje i jos mi nije dosadila :)
Sludge Factory Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 (edited) Ne, nego smatram da to što si napisao jednostavno nije tačno kada je Žica u pitanju :DHmm, u kom smislu? Mislim, obrazlozi. Zica jeste imala laganijih epizoda. Niko nije rekao da su one bile lose/nevazne. Naprotiv.Izvodjac uvodne spice je John Boutte, u poslednjoj epizodi je nastupio u onom klubu u Texasu. Pesma se inace zove The Treme Song, vrti mi se maltene nonstop poslednje dve nedelje i jos mi nije dosadila :)Gde se pesma moze "kupiti"? :D Edited May 4, 2010 by Sludge Factory
Ajant23 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Hmm, u kom smislu? Mislim, obrazlozi. Zica jeste imala laganijih epizoda. Niko nije rekao da su one bile lose/nevazne. Naprotiv.Hmm Izvališ nešto, pa ja da obrazlažem što to nije. Obrazloži sam besmislenu paralelu koju si povukao. Kada si je već podvlačio...
Sludge Factory Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Hmm Izvališ nešto, pa ja da obrazlažem što to nije. Obrazloži sam besmislenu paralelu koju si povukao. Kada si je već podvlačio...Ok u pravu si.
Sludge Factory Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Pa sta jos hoces? Priznao sam gresku i rekao ti da si u pravu.
Ajant23 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Pa sta jos hoces? Priznao sam gresku i rekao ti da si u pravu.Čoveče, šta se ti sad tripuješ?Isuse stoji zato što opet nisi obrazložio. A, ne znam koji put tražiš da ja obrazlažem. Nije meni problem da objasnim svoju poziciju, ali ono zezanja radi, mogao bi jednom ti da obrazložiš.
Ryan Franco Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 ^sta je karusel?spica jeste genijalna, ja sam nesto pomisljala na karneval.:DMoj mozak se posle ponoći pretvori u pitu bundevaru, a sa njim i Karneval u Karusel. Dakle, i su u rangu.
gervasius twinkleminkleson Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 (edited) pravda za spicu! Edited May 4, 2010 by gervasius twinkleminkleson
luba Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 (edited) steve zahn je iritantan, ali meni je najnezanimljiviji lik [za sada] lesterov sin, prema njemu sam potpuno indiferentan. kad god se prebace na njega, u new york, ja jedva cekam da se taj dio priche zavrsi i da idemo nazad u NO.jest, ali valjda mora da bude takav kad je izdao rodni grad.mada je dobio plusic jer smo zbog njega videli mccoya tynera, najcuveniju levicu lujzijane.(tacno se vidi da je ovu epizodu pisao nerd pelekanos, i po detaljima koje su i sami akteri pozaboravljali, i po muvanjima musko-zenskim i jos svasta. veliki je majstor taj pelekanos)pravda za spicu!+1, i jos pravda za wire spicu.ali ovohttp://www.youtube.com/watch?v=AXIBfAd-0Ywbog. Edited May 10, 2010 by luba
Recommended Posts