gervasius twinkleminkleson Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Dobra je epizoda :)Ladonna je carica. "LaDonna WILL choke a bitch."Takodje, HBO renews 'Treme' for abbreviated fourth and final season
Lrd Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Ma, sjajno. :)Obožavam ovu seriju, a da me neko pita zašto, ne znam da li bih mogao da dam jednostavan odgovor. Čak me i zapleti ne zanimaju, ali su mi likovi i atmosfera potpuno fenomenalni.
mjone Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Ma, sjajno. :)Obožavam ovu seriju, a da me neko pita zašto, ne znam da li bih mogao da dam jednostavan odgovor. Čak me i zapleti ne zanimaju, ali su mi likovi i atmosfera potpuno fenomenalni.imam identican osecaj
Ryan Franco Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 (edited) jebote kad je ovakva finalna scena u prvoj epizodi, šta nas očekuje u finalu sezone? :ziga:davisov problem je što nije skapirao da je "talkin bout music like dancing bout architecture"antoine koji se upinje da ga uapse je fenomenalanod hidalga očekujem da se pročisti. biće možda malo melodramatičan taj proces ali dečko obećava.e da i sonic youth u restoranu!al kad je rekla da nije zainteresovana, jbt i ja sam se oladio. :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=veKapH-HO6c Edited September 28, 2012 by McCabe
Lrd Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Koliko je ubila ova mardi gras epizoda! Izuva treća sezona skroz-naskroz. :Hail:
Mil@n Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Krenuo.Odgledao sam pilot i ne vidim apsolutno ništa što bi moglo da me navuče. :DNaravno, aj em not džamping vith eni konklužns.
Mauci Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Meni je Treme vise kao neki odlicno odglumljen dokumentarac i prikaz jednog super americkog grada. I sa fenomenalnom muzikom.
Mil@n Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 I sa fenomenalnom muzikom.E vidiš, ovoga se i plašim. Da je muzika ljubitelje džeza ostavila bez daha pa zato hajpuju seriju. Iz prostog razloga jer me džez ne radi skoro pa nikako...
gervasius twinkleminkleson Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Ja ne podnosim dzez. Ne volim sto je muzika bas toliko prisutna u seriji, sto ima viseminutnih segmenata kad se nista ne desava nego samo slusamo i gledamo neke svirke. Bez obzira koja je muzika u pitanju, to mi je pretjerano. Al mi je serija svejedno super. Al ne brini ako ti se ne svidja. Mislim, goes without saying, to vazi za bilo koju seriju, ali Treme nije za svakoga, jeste na momente previse spora. Ali meni su likovi super, do manje vise svakog mi je stalo na neki nacin...
Joe D Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Meni je Treme vise kao neki odlicno odglumljen dokumentarac i prikaz jednog super americkog grada. I sa fenomenalnom muzikom.+1gledao sam samo prvu sezonu, i odgledao sam u jednom dahu. mada, ne znam da li bih je nekome preporucio. nema tu ni mnogo radnje ni zapleta, ali meni je legla samo tako.
Mil@n Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Ja ne podnosim dzez. To je ono što me plaši...Ali svakako ću overiti barem prvu sezonu, hbo me zadužio barem toliko.
Joe D Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 jbg, onda mozda i nije za tebe. inace, jedna od jacih stvari u prvoj sezoni mi je sto se skoro u svakoj epizodi pojavljuje neka velika faca iz sveta muzike. bili su elvis costello, dr. john, steve earl i sin mu justin townes, allen touissant, irma thomas od onih sto sam ja zapamtio, sigurno ih je bilo jos. i da, khandi alexander je maestralna.
Recommended Posts