Sara Posted October 15, 2023 Posted October 15, 2023 @Valkyrie bukvalno! Osisah se al rezultat nije neki spektakl, ispala sam pomalo kao sa onih bombonjera iz 80tih. Sad me zulja boja, ova 'joico bez' nije losa al bih vise sunca u kosi .... Videcemo, mozda padnu pramenovi. Stalno neko traumljenje😂 1
pt 2.0 Posted October 16, 2023 Posted October 16, 2023 Ošišala si dugu kosu na kratko ili…? Meni naspelo da puštam kosu. Peer-pressure da mnogo lepše izgledam sa dugom kosom (i malo okolnost da moj frizer def nije vešt sa kratkim kosama).
Sara Posted October 16, 2023 Posted October 16, 2023 Ni kratko ni dugačko, ostavio mi je malo ispod ramena. Samo je poravnao, izgleda kulturno ali nije neka bitna promena, za te novce očekivala sam više. Sledeći put idem kod nekog novog-takođe-izvikanog frizera
Lena Posted October 16, 2023 Posted October 16, 2023 7 minutes ago, pt 2.0 said: Ošišala si dugu kosu na kratko ili…? Meni naspelo da puštam kosu. Peer-pressure da mnogo lepše izgledam sa dugom kosom (i malo okolnost da moj frizer def nije vešt sa kratkim kosama). Možda ti je prosto dosadilo i treba ti promena Evo frizure za tebe Spoiler Ja sam imala takvu, pa je sad došlo do pola leđa. Idem danas na šišanje. 1
Sara Posted October 16, 2023 Posted October 16, 2023 to je talasasti bob, imala sam i ja, svidja mi se. Otprilike je tako samo malo duže i manje stepenosto ovaj put. 1
pt 2.0 Posted October 16, 2023 Posted October 16, 2023 Sviđa mi se ta frizurica, sačuvaću je za jednom kad moja kosa dovoljno poraste. (Što nilako da se desi jer izgubim živce pre ili kasnije u međufazi večitog nemanja frizure.) 1 1
Lena Posted October 16, 2023 Posted October 16, 2023 I ja sam do toga došla iz neke dosta kraće varijante (nakon što sam jednog dana otišla i otfikarila pola metra kose jer mi tako došlo ). To mi bio neki zadati pravac i prošla sam kroz te faze prerastanja bez nekih problema. Svaki put imaš malo dužu i drugačiju frizuru i bude zanimljivo 1 1
Sara Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 Jedno pitanjce, ima li neko preporuku za dobru presu za kosu? Kupila sam neku cetku u Lidlu ali se pokazala kao promasaj.
Svemir Zeka Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 40 minutes ago, Sara said: Jedno pitanjce, ima li neko preporuku za dobru presu za kosu? Kupila sam neku cetku u Lidlu ali se pokazala kao promasaj. https://www.tehnomanija.rs/lepota-i-zdravlje/prese-za-kosu/remington-presa-za-kosu-rose-luxe-s9505-000000000001114098 Imam je 6 godina, kosa s njom večito kao isfenirana. Radi možda koji procenat slabije nego prvog dana (treba joj nekih 20 sekundi više da se zagreje). 1 1
Lena Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 I moj glas ide za Remington, ja sam zaboravila i kad sam kupila presu, starija je od Zekine. 1 1
morgana Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 (edited) pohvaljujem olaplex 3, koristi se prije pranja. preporucila mi ga je @beta dodajem olaplex 6, leave in, odlican je. ubacila sam ga nekidan i vidi se razlika. kosa mi konacno izgleda ok, za par mjeseci, kad osisam jos jedno 3-4 cm (zao mi je da to uradim odjednom, ne volim da mi kosa bude mnogo iznad ramena ako vec nije kratka), moci cu od nje ponovo da radim sta hocu. osim olaplexa koristim i redken all soft masku. Edited October 30, 2023 by morgana
duda Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Di ima da se kupi taj olaplex i šta on čini kosi ? Čitam ove što kukaju zbog guste kose, a u mene kosa kao paperje . Može li olaplex tu nešto da pomogne ? @morgana ?
Svemir Zeka Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 8 minutes ago, dùda said: Čitam ove što kukaju zbog guste kose, a u mene kosa kao paperje . Nije frka gusta kosa kad je ovako preko celih leđa, kao sad što mi je. Jedino što i tu ima dve kile koje treba nositi
morgana Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 (edited) 11 minutes ago, dùda said: Di ima da se kupi taj olaplex i šta on čini kosi ? Čitam ove što kukaju zbog guste kose, a u mene kosa kao paperje . Može li olaplex tu nešto da pomogne ? @morgana ? hm, tebi mozda treba nesto za volumen? prije bih gledala neku pjenu ili slican leave in i izbjegavala sampone za suvu kosu i prejake balzame ali nisam bas strucna za oblast - moja kosa jeste ravna i paperjasta kad je zdrava, ali prevashodno je isusena pa bolje znam to. olaplex ima u dm-u i sephori. dm doduse svega par proizvoda. Edited October 30, 2023 by morgana 1
duda Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Ja sam svašta nešto isprobavala za volumen ali nikada nisam bila zadovoljna. To je doduše bilo poodavno, pošto sam posle tih neuspelih pokušaja odustala. Sad možda ima i boljih preparata , moraću ponovo da pokušam. Bavim se mišlju da se ošišam skroz na kratko, nekada mi je dobro stajala ona frizura, zvana "dugi vrat" , ako se neko seća, al to bilo pre Hrista, haha. Kad sam bila mlada devojka nosila sam dugu kosu i ta kosa, iako tanka, tada je lepo izgledala, bila zdrava, lepo padala i imala lepu sivo-plavu boju. Moj otac je imao takvu kosu da nije mogla tri dana da mu prokisne, a ja pokupila taj gen od majke . 1
Recommended Posts