Lancia Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 frizura mi inace ne utice na ribost i po. posto ribost ne postizem ni sa jednom frizurom :Dpametno, bolje imati dobro dupe i sise.
morgana Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 (edited) da imam dobro dupe i sise ne bih bila na topiku frizure.i ne troluj, visoki Edited February 11, 2013 by morgana
Dagmar Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 (edited) Šta znam, ne sviđa mi se. Izgleda mi kao kad tetke sa ladnom trajnom hoće da pređu na nešto modernije. Da se razumemo, Šeron je riba ipo sa svakom frizurom (a ne sumnjam da je i Morg!), ali za razbarušenu plavušastost ja bih pre nešto vako Ja sam imala takvu i odlično mi je stajala, ali mane su što sam ipak morala da ispravljam taj gornji deo, što samo po sebi nije bio nikakav problem ali se na najmanji trag vlage u vazduhu taj deo izvijao u Cakani Caja stilu. Pritom je kosa prerastala posle tri nedelje, pa sam morala stalno kod frizera a budžet mi nije bio u stanju da to iznese. Sad mi je kosa duga, a s obzirom kako u poslednje vreme odbija da pravi iole smislene talase (tj najčešće izgleda raščupano šta godda joj radim ili ne radim, da bi me jednom mesečno obradovala savršenim loknama tek toliko da pomislim da je samo trebalo da promenim šampon/ osušim je fenom/ pustim da se prirodno osuši... pa da bude super), mogu da zaključim da je jednia prednost ovog stila u značajno manjem računu za frizera. Edited February 11, 2013 by Evi_
gospa buba Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 da imam dobro dupe i sise ne bih bila na topiku frizure.i ne troluj, visoki +1chupavac, zapaljuj! ^_^
sailorman Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 tj najčešće izgleda raščupano šta godda joj radim ili ne radim Čupavost je sad na ceni. Tako bar kaže Jelena Karleuša, estradna umetnica i modna ikona. Kaže nešto u stilu: Zaboravite na Grand Šou lokne, sada je moderan "malopre sam ustala" look. Ne sećam se gde sam to pročitala, ali na istom tom mestu JK je rekla i da debeli ljudi mogu da zaborave na Modu, jer Moda za debele ne postoji. Kakva surova žena.
Dagmar Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 E odlično, izgledam znači ko punačka pevaljka. happy happy joy... joy...
gospa buba Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Čupavost je sad na ceni. Tako bar kaže Jelena Karleuša, estradna umetnica i modna ikona. Kaže nešto u stilu: Zaboravite na Grand Šou lokne, sada je moderan "malopre sam ustala" look. Ne sećam se gde sam to pročitala, ali na istom tom mestu JK je rekla i da debeli ljudi mogu da zaborave na Modu, jer Moda za debele ne postoji. Kakva surova žena.on di adr sajd, njeno mishljenje nam je od zivotne vaznosti
sailorman Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 on di adr sajd, njeno mishljenje nam je od zivotne vaznosti Znam, zato sam vas i obavestila o istom -_-
ivy Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 ja sada jedini problem imam sa siskama koje su ovoga puta skroz ravne,duboke su i kratke ali to je ok,nije ok sto su takve a ravne po horizontali pa moraju biti perfekt pod konac ili izgledam kao da sam pobegla iz ludnice i to po najboljem danu..trenutno sam u pokusaju da ih oteram na stranu pa da bude malo vise kezual,verujem da cu uspeti samo treba malo da porastu..a bila sam srecna sa kratkim i reckavim a nakoso siskama ali djavo ne spava <_<
gagorder Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 ima neka nova fora po bg salonima, subtil keratin. uradi se tretman u frizeraju, nesto poput onog brazilskog peglanja kose samo navodno bez agresivnih hemikalija, onda kupis sampon, regenerator i neko mleko za kosu i odrzavas efekte tog tretmana 3-4 meseca.nagovara me frizerka da probam posle sledecih pramenova. je l' radio neko?evo tih preparata s kojima se odradjuje salonski deo:link
cmrlj Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 evo noviteta za one sto ne vole da peru kosu, a vole da se feniraju. ko prvi donese u srbiju ima da se razvali od para.
MayDay Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Upravo. Ja to nisam videla da se toliko nosi isfenirana, pa peti dan prljava kosa ko u Srbiji.
gagorder Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Upravo. Ja to nisam videla da se toliko nosi isfenirana, pa peti dan prljava kosa ko u Srbiji.da, makar medju zenama koje rade, ovde je obicaj da se jednom ili max dva puta nedeljno ide na feniranje, a u medjuvremenu kosa se ne pere. na stranu gubljenje vremena u salonu, ja bih odlepila da svaki dan ne operem kosu. pri tom, zene su prilicno transparentne oko toga - kao, nikakav blam nije to sto pere kosu ponedeljkom. vise je kao uvrnuto prati kosu svaki dan.je l' zna neko za onaj keratin odozgo :(
MayDay Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 da, makar medju zenama koje rade, ovde je obicaj da se jednom ili max dva puta nedeljno ide na feniranje, a u medjuvremenu kosa se ne pere. na stranu gubljenje vremena u salonu, ja bih odlepila da svaki dan ne operem kosu. pri tom, zene su prilicno transparentne oko toga - kao, nikakav blam nije to sto pere kosu ponedeljkom. vise je kao uvrnuto prati kosu svaki dan.je l' zna neko za onaj keratin odozgo :(meni to strasno. ciste kosa i koza i cisti, lepi zubi su osnova. dzabe feniranje, dzabe sminka i odeca, ako ovoga nema.
Amelija Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 vise je kao uvrnuto prati kosu svaki dan.ja da perem kosu svaki dan bih umrela
Recommended Posts