January 15, 201114 yr Kralj? Drago mi je da je "vas"...Glavni krivac sto 90-e nismo uzeli medalju na SP.
January 15, 201114 yr Pozdrav Mrdjo! Vidim da posjeduješ dosta materijala. Već sam te nešto "žicao"(na kraju 87 stranice) pa ću ponoviti. Ako ti nije problem, trebao bi statistiku nekih klubova iz sezone 89/90. Ti klubovi su Rad, Borac, Budućnost, Sarajevo, Olimpija, Spartak i Vojvodina. Znači, datumi utakmica, rezultati poluvremena, strijelci. Trebao bi kompletan kup za tu godinu. Radim nešto sebi iz hobija, možda bi i tebi moglo biti interesantno.Lijep pozdrav!
January 15, 201114 yr Author Pozdrav Mrdjo! Vidim da posjeduješ dosta materijala. Već sam te nešto "žicao"(na kraju 87 stranice) pa ću ponoviti. Ako ti nije problem, trebao bi statistiku nekih klubova iz sezone 89/90. Ti klubovi su Rad, Borac, Budućnost, Sarajevo, Olimpija, Spartak i Vojvodina. Znači, datumi utakmica, rezultati poluvremena, strijelci. Trebao bi kompletan kup za tu godinu. Radim nešto sebi iz hobija, možda bi i tebi moglo biti interesantno.Lijep pozdrav!Evo, da pocnem sa Radom: